Drogerie

ISOKOR Lotus Effect Standard impregnace na textil a kůži 250 ml

Značka: ISOKOR
Produktová řada: Lotus

ISOKOR Lotus Effect Standard impregnace na textil a kůži je vhodná k impregnaci všech druhů neimpregnovaných textilií, pravé i umělé nelakované a broušené kůže, semiše a papíru.

4 za cenu 3 Při nákupu 4 ks produktů značek Isokor nebo Cleanee v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: ISOKOR Lotus Effect Standard impregnace na textil a kůži 250 ml

50127903

Úvod

ISOKOR Lotus Effect Standard impregnace na textil a kůži je vhodná k impregnaci všech druhů neimpregnovaných textilií, pravé i umělé nelakované a broušené kůže, semiše a papíru. Použít ji můžete především na obuv, sportovní i outdoorové oděvy a příslušenství. Má silné vodoodpudivé vlastnosti.

Hlavní vlastnosti:

  • nanometrická impregnace na textil a kůži
  • činí povrch vysoce odolný proti vodě
  • velmi snadno se aplikuje

Použití

Aplikujte 30 až 100 ml/m2 v závislosti na savosti podkladu. Ošetřený povrch je funkční již po 60 minutách od ošetření. Chemický proces je dokončen po 12 hodinách, proto je doporučeno, aby po dobu minimálně 12 hodin ošetřený povrch nepřišel do styku s kapalinou.


Upozornění

Upozornění: Při práci s přípravkem se vyhněte kontaktu s očima. V případě zasažení očí může dojít k slabému podráždění jako po zasažení mýdlem, v takovém případě otevřené oči vymývejte čistou vodou cca 3 až 5 minut. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek je určen k přímému použití. Uchovávejte v uzavřených původních obalech při teplotách 5 až 30 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Spotřebujte po dobu 6 měsíců od první aplikace. Prázdné obaly jsou recyklovatelné.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.