Kosmetika

Venira Kolagenové sérum 30 ml

Značka: VENIRA
1.0

Venira Kolagenové sérum 30 ml vyhlazuje pokožku, zlepšuje její pružnost a pomáhá jí zpomalit proces stárnutí. S aktivními peptidy a výtažkem z mořských řas.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Venira Kolagenové sérum 30 ml

50127140

Úvod

Liftingové sérum s kolagenem, aktivními peptidy a výtažkem z mořských řas. Venira Kolagenové sérum 30 ml vyhlazuje pokožku, zlepšuje její pružnost a pomáhá jí zpomalit proces stárnutí.

Co je vlastně kolagen?

Kolagen je nezbytnou stavební součástí pojivových tkaniv a důležitou složkou, která ovlivňuje vzhled naší pokožky, kvalitu vlasů, nehtů i zubů. Kolagen vyplňuje pleť, která díky němu zůstává vyhlazená a s minimem vrásek.

Proč používat kolagenové sérum?

Kolagenové sérum bylo speciálně vyvinuto k péči o pokožku obličeje, krku a dekoltu. Je založeno na unikátní receptuře, která kombinuje kolagen, peptidy a výtažky z mořských řas, výsledkem jsou jeho liftingové účinky. Chrání pokožku před ztrátou vlhkosti, zvyšuje její pružnost a účinně vyhlazuje vrásky. Při pravidelném používání séra je pokožka pružná a hydratovaná.

Výsledek:

  • chrání pokožku před ztrátou vlhkosti
  • zvyšuje pružnost a pevnost pokožky
  • pomáhá vyhlazovat vrásky
  • zanechává pleť hladší
  • má prokázané liftingové účinky
  • dermatologicky testováno, bez parfemace

Použití

Naneste 2-3 kapky séra ráno a večer na odlíčenou a očištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Jemně vklepejte konečky prstů. Na koncentrát můžete po chvilce aplikovat pleťový olej nebo krém.


Upozornění

Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.