Kosmetika

Nivea AP Fresh Citrus sprej 150 ml

Značka: NIVEA
5.0

Nivea Fresh Citrus Antiperspirant ve spreji pro ženy vás ochrání před pocením až na 48 hodin, ať už děláte cokoli. Zklidňuje pleť po holení, nedráždí a navíc nádherně voní.

89
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Nivea AP Fresh Citrus sprej 150 ml

50127727

Úvod

Ať už vás čeká sportovní výkon, pracovní pohovor, rande nebo běžný den, nenechte se nepříjemně překvapit v žádné situaci. Nivea Fresh Citrus Antiperspirant ve spreji pro ženy sprej vás ochrání až na 48 hodin od pocení i nežádoucího pachu. Pokožka podpaží navíc bude bez podráždění a nepříjemných pupínků. Lehkou lahvičku můžete mít kdykoli u sebe v kabelce či batohu, takže se můžete dle libosti znovu zahalit svěží vůní citrusů

Výsledek:

  • chrání před potem až na 48 hodin
  • se svěží vůní citrusů
  • nezanechává skvrny na oblečení

Použití

Aplikujte ze vzdálenosti 15 cm přímo na pokožku podpaží. Nechte zaschnout.


Upozornění

Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F. Do odpadu vhazujte pouze zcela vyprázdněnou lahev. Používejte pouze pro stanovený účel. Nestříkejte do očí. Nepoužívejte na poraněnou či podrážděnou pokožku. Vyvarujte se delší aplikaci a přímému vdechování. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.