Kosmetika

Dr.Hauschka Aktivující pleťové mléko 50 ml

5.0

Dr.Hauschka Aktivující pleťové mléko zanechá Vaši pleť jasnou, zářivou a plnou života. Je velmi vydatné a rychle se vstřebává do pokožky. Zároveň tvoří ideální podklad pro make-up.

NAVÍC Dr.Hauschka Krém na ruce 50 ml Při nákupu produktů značky Dr.Hauschka v minimální hodnotě 999 Kč získáte NAVÍC Dr.Hauschka Krém na ruce 50 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
605
Doprava zdarma

O produktu: Dr.Hauschka Aktivující pleťové mléko 50 ml

50127767

Úvod

Dr.Hauschka Aktivující pleťové mléko zanechá Vaši pleť jasnou, zářivou a plnou života. Je velmi vydatné a rychle se vstřebává do pokožky. Zároveň tvoří ideální podklad pro make-up. Je vhodné především pro normální, suchou, unavenou a bledou pleť náchylnou k vráskám.

Výsledek:

  • aktivuje vlhkostní režim pokožky
  • reguluje a vyvažuje obsah tuku a vody v pokožce
  • dodává pleti hebkost a oživí její vzhled

Složení

Výtažky z meruňky, karotky a třezalky.


Použití

Po čištění pleti s Dr.Hauschka Čisticím krémem a po aplikaci Dr.Hauschka Pleťového tonika naneste stejnoměrně na obličej a krk a dekolt. Dávkovač po použití opět uzavřete jeho pootočením.


O značce

Značka Dr.Hauschka byla založena v roce 1967 Rudolfem Hauschkou, který při vývoji kosmetických přípravků zúročil své poznatky z homeopatie. Výrobky Dr.Hauschka obsahují především pečlivě vybrané výtažky z bylin pěstovaných v takzvaných biodynamických zahradách. Značka Dr.Hauschka zaručeně zaujme všechny, kteří mají blízko k antroposofické medicíně, upřednostňují kvalitní přírodní kosmetiku za příznivé ceny a chtějí osobně vyzkoušet účinky produktů biodynamického zemědělství.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.