Kosmetika

Dr.Hauschka Regenerační denní krém Intensive 40 ml

Dr.Hauschka Regenerační denní krém Intensive udržuje vlhkostní režim pokožky v rovnováze, zlepšuje její pevnost a hustotu, posiluje kožní bariéru a zároveň poskytuje dlouhodobou ochranu.

1 350
Doprava zdarma

O produktu: Dr.Hauschka Regenerační denní krém Intensive 40 ml

50127763

Úvod

Zralá pokožka je s přibývajícím věkem sušší, více citlivá, a je proto potřeba jí dopřát intenzivnější péči. S tím Vám může skvěle pomoci Dr.Hauschka Regenerační denní krém Intensive, který udržuje vlhkostní režim pokožky v rovnováze, zlepšuje její pevnost a hustotu, posiluje kožní bariéru a odolnost a zároveň poskytuje dlouhodobou ochranu. Sérum zanechá Vaši pleť krásně hladkou, pružnou, napnutou a vyživenou. Je vhodné především pro zralou a náročnou pleť, která vykazuje známky únavy.

Výsledek:

  • intenzivně vyživuje a hydratuje pokožku
  • navrací pleti pružnost, hustotu a vláčnost
  • dlouhodobě pleť chrání před vlivy okolí
  • snižuje pocity napětí a redukuje vrásky
  • znatelně zlepšuje pevnost pokožky
  • pomáhá posílit kožní bariéru
  • má velmi příjemnou texturu

Složení

Obsahuje vzácné výtažky květů i plodů z trnky, mandlové mléko a olivový olej, jež podporují pružnost a poskytují intenzivní vlhkost suché a zralé pokožce. 


Použití

Pro optimální výsledek používejte ráno po čištění pleti Čistícím krémem a po aplikaci Pleťového tonika. Naneste na obličej, krk a dekolt.


O značce

Značka Dr.Hauschka byla založena v roce 1967 Rudolfem Hauschkou, který při vývoji kosmetických přípravků zúročil své poznatky z homeopatie. Výrobky Dr.Hauschka obsahují především pečlivě vybrané výtažky z bylin pěstovaných v takzvaných biodynamických zahradách. Značka Dr.Hauschka zaručeně zaujme všechny, kteří mají blízko k antroposofické medicíně, upřednostňují kvalitní přírodní kosmetiku za příznivé ceny a chtějí osobně vyzkoušet účinky produktů biodynamického zemědělství.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.