Drogerie

ISOKOR Stone&Wood EKO impregnace na kámen a dřevo 5000 ml

Značka: ISOKOR
Produktová řada: Stone&Wood

ISOKOR Stone&Wood EKO impregnace na kámen a dřevo je vodoodpudivý impregnační nátěr na všechny druhy nasákavých minerálních povrchů.

4 za cenu 3 Při nákupu 4 ks produktů značek Isokor nebo Cleanee v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: ISOKOR Stone&Wood EKO impregnace na kámen a dřevo 5000 ml

50127904

Úvod

ISOKOR Stone&Wood EKO impregnace na kámen a dřevo je vodoodpudivý impregnační nátěr na všechny druhy nasákavých minerálních povrchů. Brání pronikání vlhkosti do podkladu, tvorbě plísní, mechů a chrání před korozí vlivem deště, sněhu, mrazu a posypové soli. Ošetření budov zásadním způsobem dlouhodobě kultivuje jejich vzhled a užitné vlastnosti, ošetřené stavby získají lepší tepelně-izolační vlastnosti, vyšší životnost a výrazně se prodlužují intervaly čištění a údržby. Díky dlouhodobému lotosovému efektu získá povrch silnou samočisticí schopnost

Hlavní vlastnosti:

  • impregnační nátěr na všechny typy nasákavých minerálních povrchů
  • snižuje přilnavost prachu, ptačího trusu a různých průmyslových nečistot
  • vytvoří neviditelnou vrstvu odolnou vůči UV záření
  • zajišťuje vyšší barevnou stálost povrchu
  • snižuje možnost růstu mikroorganismů a mechů
  • je vysoce transparentní – vzhled ošetřeného povrchu se nezmění
  • ve výhodném 5 litrovém balení

Použití

1000 ml / 7 až 10 m2 minerální povrchy, 1000 ml / 15 až 20 m2 lakované a barvené dřevo. 

Požívejte především na nasákavé minerální povrchy, jako je například vápenec, pískovec, čedič, přírodní mramor, žula, umělý kámen, cihly, betonové střešní krytiny, fasády, lakované povrchy a zahradní nábytek.


Upozornění

Upozornění: Při práci s přípravkem se vyhněte kontaktu s očima. V případě zasažení očí může dojít k slabému podráždění jako po zasažení mýdlem, v takovém případě otevřené oči vymývejte čistou vodou cca 3 až 5 minut. Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovávejte v uzavřených původních obalech při teplotách 5 až 30 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Použitelné po dobu 6 měsíců od první aplikace. Prázdné obaly jsou recyklovatelné.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.