Kosmetika

Erborian Milk & Peel Shot Mask ultra vyživujicí pleťová maska 18 g

Značka: ERBORIAN

Erborian Milk&Pell Shot Mask ultra vyživující pleťová maska18 g s úžasnými vlastnostmi sezamového mléka. Nejprve pokožku vyhladí a zjemní a poté ji vyživí a rozzáří.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks vybraných produktů značky Erborian v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Erborian Milk & Peel Shot Mask ultra vyživujicí pleťová maska 18 g

50127173

Úvod

Dvojfázová pleťová maska spojující jemnou exfoliaci a okamžitou výživu pokožky. Erborian Milk&Pell Shot Mask ultra vyživující pleťová maska18 g s úžasnými vlastnostmi sezamového mléka nejprve pokožku vyhladí a zjemní a poté ji vyživí a rozzáří. Obohacená o exfoliační enzymy, které jemně vyhlazují strukturu pleti a sílu sezamu bohatého na omega-6, minerály a vitamíny B a E, jenž zajišťuje výživu a detoxikaci pleti. Maska kombinující peelingové sérum s mléčnou lázní Vám poskytne pocit nové hedvábné pokožky.

Výsledek:

  • viditelně vyhlazuje strukturu pleti
  • pokožku hloubkově vyživuje
  • unikátní dvojfázové složení

Složení

Sezamové mléko, exfoliační enzymy, glycerin, výtažek ze 7 bylin (tygří tráva, křídlatka japonská, šišák bajkalský, list zeleného čaje, lékořice lysá, heřmánek pravý, rozmarýn lékařský).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.