Kosmetika

Percy Nobleman Pánská dárková sada péče o vousy 5 ks

Dopřejte svému muži jedinečnou péči v podobě dárkové sady. Sada obsahuje pět báječných produktů, které společně dokáží zajistit kompletní péči o vousy.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

1 590
Doprava zdarma

O produktu: Percy Nobleman Pánská dárková sada péče o vousy 5 ks

50118806

Úvod

Potěšte svého muže krásným a originálním dárkem v podobě kazety od Percy Nobleman s pěti báječnými produkty pro péči o jeho vousy. Sada obsahuje: Pánský šampón na vousy 100 ml, Pánský vyživující olejový kondicionér na vousy 50 ml, Pánský balzám na vousy 65 ml, Pánský hydratační krém na obličej a vousy 75 ml a Pánský hřeben na vousy a knír.

Kompletní péče o vousy a knír

  • Pánský šampón na vousy s přírodními oleji šetrně čistí vousy bez vysušování. Zanechává vousy dokonale vyživené a jemně provoněné vůní cedru a limety.
  • Pánský vyživující olejový kondicionér na vousy s obsahem mandlového a arganového oleje změkčuje a vyživuje vousy bez zanechání mastného filmu.
  • Pánský balzám na vousy obsahuje arganový a jojobový olej s přírodními vosky, které vousy hydratují, změkčují a zajišťují jim přirozený lesk a lehkou fixaci. Se smyslnou vůní cedru, pomeranče a pačule.
  • Pánský hydratační krém s olejem ze semínek vinné révy intenzivně hydratuje a zjemňuje nejen pleť, ale i vousy. Obsahuje zklidňující alantoin a vitamin E.

O značce

Percy Nobleman je celosvětově uznávanou britskou rodinnou firmou, kterou v roce 2013 založil anglický podnikatel Freddy Furber. Jeho snem bylo ukázat všem moderním mužům, jak má vypadat skutečný gentleman 21. století. Právě proto vybudoval tuto úspěšnou značku, jež je vyjádřením dokonalého stylu, jedinečnosti, správných mravů a špetky dobrodružství. Nyní máte i Vy možnost vyzkoušet originální přípravky Percy Nobleman, tvořené těmi nejkvalitnějšími přírodními složkami, jež šetrně pečují o mužskou pleť, vousy i vlasy. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.