Doplněk stravy

Himalaya Herbals Triphala 60 kapslí

Himalaya Herbals Triphala obsahuje komplex bylin z podhůří Himalaje s příznivým účinkem na trávení a vylučování (vrcholák tříslovinný a myrobalánový, indický angrešt).

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Himalaya Herbals Triphala 60 kapslí

50106626

Úvod

Detoxikační ajurdvédskou směs Triphala používali již ve starověké Indii k pročištění a regeneraci organismu. Himalaya Herbals Triphala kombinuje účinky indického angreštu (Emblica ofiicinalis), vrcholáku myrobalánového (Terminalia bellirica) a vrcholáku tříslovinného (Terminalia chebula), pomáhá pročistit organismus a podporuje zažívání.

Triphala ovlivňuje:

  • normální činnost jater (vrcholák tříslovinný)
  • normální hladinu cholesterolu v krvi (vrcholák tříslovinný, vrcholák myrobalánový)
  • trávení (vrcholák tříslovinný, vrcholák myrobalánový, indický angrešt)
  • vylučování a střevní pohyb (vrcholák myrobalánový)
  • normální funkci dýchacího systému a močových cest (vrcholák tříslovinný)
  • stav pokožky (vrcholák tříslovinný)
  • přirozená obranyschopnost (vrcholák tříslovinný)

Dávkování

Užívejte 1 kapsli 2x denně po jídle.


Složení

Extrakt z plodu embliky lékařské 166,68 mg (Emblica officinalis), extrakt z plodu vrcholáku myrobalánového 166,68 mg (Terminalia bellerica), extrakt z plodu vrcholáku tříslovinného 166,68 mg (Terminalia chebula) ve dvou kapslích.

Mikrokrystallická celulóza (nosič), extrakt z plodu embliky lékařské  166,68 mg (Emblica officinalis), extrakt z plodu vrcholáku myrobalánového 166,68 mg  (Terminalia bellerica), extrakt z plodu vrcholáku tříslovinného  166,68 mg (Terminalia chebula), vegetariánská kapsle [(zahušťovadlo) hydroxypropylmethylceluloza, voda, (želírující látka) karagenan], (protispékavá látka) oxid křemičitý, (leštící látka) hořečnaté soli mastných kyselin, vegetariánská kapsle  [(želírovací látka) octan draselný].


Upozornění

Nepřekračujte doporučené dávkování. Doplňky stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nevhodné pro děti do 14 let, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.