Doplněk stravy

Terezia Zinek + selen s echinaceou 30 kapslí

Značka: TEREZIA

Terezia Zinek + selen s echinaceou obsahuje zinek z dýňových semínek a selen z kvasnic pro zdravou imunitu, echinaceu a schizandru pro správnou funkci dýchacího systému.

99

Cena za 1 kus: 3,30 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Terezia Zinek + selen s echinaceou 30 kapslí

50127695

Úvod

Kombinace zinku, selenu a rostlinných extraktů pro zachování přirozeně zdravé imunity. Doplněk stravy Terezia Zinek + selen s echinaceou obsahuje dýňová semínka, která jsou zdrojem zinku, selen původem z kvasnic a extrakty z třapatky nachové (Echinacea purpurea), klanoprašky čínské (Schisandra chinensis) a sibiřského ženšenu.

Hlavní vlastnosti:

  • zinek spolu se selenem přispívají ke správné funkci imunitního systému a pomáhají udržet zdravé vlasy a nehty
  • echinacea a schizandra napomáhají správné funkci dýchacího systému
  • sibiřský ženšen příznivě ovlivňuje fyzické a duševní zdraví

Dávkování

Užívejte 1 kapsli denně před jídlem. Kapsli polykejte celou a zapijte vodou, nebo kapsli rozdělte a obsah nasypte do jídla nebo do vody. Je možné užívat dle potřeby i dlouhodobě.


Složení

Zinek 10 mg (100 % RHP), selen 55 µg (100 % RHP) v jedné kapsli. RHP ….referenční hodnota příjmu.

1 kapsle obsahuje 520 mg směsi ZINEK + SELEN [dýňová semínka mletá, klanopraška čínská (Schisandra chinensis) extrakt plodu 115 mg, zinkové kvasnice (Saccharomyces cerevisiae), třapatka nachová (Echinacea purpurea) extrakt 100 mg, selenové kvasnice (Saccharomyces cerevisiae), sibiřský ženšen – eleuterokok ostnitý (Eleutherococcus senticosus) extrakt kořene 20 mg]. Obal kapsle: želatina.


Upozornění

Není vhodné pro děti do 15 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Není náhradou vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu. Vhodné pro celiaky. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.