Zdravotnické prostředky

EvoTears Omega oční kapky 3 ml

Značka: EVOTEARS

EvoTears Omega jsou sterilní oční kapky s obsahem obsahem omega-3 mastných kyselin, které pomáhají při léčbě suchých a podrážděných očí. Neobsahují konzervanty a fosfáty.

535
Doprava zdarma

O produktu: EvoTears Omega oční kapky 3 ml

50128380

Úvod

Sterilní oční kapky EvoTears Omega zklidňují příznaky suchých a podrážděných očí a víček. Vytváří ochrannou vrstvu přes slzný film. Obsahují perfluorohexyloktan (EyeSol®), díky kterému se rozprostřou na povrch slzného filmu a omezí tak nadměrné odpařování a omega-3 mastné kyseliny z mořských řas. Omega-3 mastné kyseliny jsou součástí přirozených slz.

Syndrom suchého oka

EvoTears Omega se používají se ke zmírnění příznaků syndromu suchého oka, jako jsou pálení, svědění, píchání a pocit cizího tělíska v oku. Jsou vhodné při poruše lipidové vrstvy, kterou doprovází zarudlé oči a okraje víček nebo usazeniny na očních víčkách. Neobsahují vodu, konzervační látky, fosfáty ani emulgátory. Nevhodné na použití s kontaktními čočkami (z důvodu nedostatku údajů o snášenlivosti s materiálem kontaktních čoček).


Dávkování

Aplikujte až 4x denně 1 kapku do oka pod spodní oční víčko. Dle potřeby můžete používat EvoTears Omega i denně.


Složení

Sterilní oční kapky bez fosfátů a antimikrobiálních konzervačních látek obsahující EyeSol® (perfluorohexyloktan) s 0,2% omega-3 mastnými kyselinami.


Upozornění

Nepoužívejte při přecitlivělosti na perfluorohexyloktan nebo omega-3 mastné kyseliny. Zvláštní opatrnosti při používání EvoTears Omega je zapotřebí, pokud používáte ještě jiné léky aplikované do oka. Při aplikaci je nutno dodržet odstup nejméně 15 minut. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy z důvodu nedostatku údajů o bezpečnosti. Nepoužívejte s kontaktními čočkami.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.