Drogerie

Tierra Verde Osvěžovač vzduchu BIO Eukalyptus 100 ml

Tierra Verde Osvěžovač vzduchu BIO Eukalyptus 100 ml s přírodní eukalyptovou silicí je vhodný zejména do interiérů. Přirozeně neutralizuje nežádoucí pachy.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 kusů produktů značky Tierra Verde v libovolné kombinaci získáte nejlevnější kus za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
139
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Tierra Verde Osvěžovač vzduchu BIO Eukalyptus 100 ml

50127775

Úvod

Osvěžovač vzduchu s éterickým olejem v BIO kvalitě. Tierra Verde Osvěžovač vzduchu BIO Eukalyptus 100 ml obsahuje přírodní eukalyptovou silici a je vhodný zejména do interiérů. Jeho příjemná vůně Vám zlepší náladu doma, v práci, při studiu i ve sdílených prostorách (čekárny, recepce, šatny, sociální zařízení). Přirozeně neutralizuje nežádoucí pachy a zároveň patří mezi přírodní repelenty, takže od vás bude držet dále nezvaný hmyz. Osvěžovače vzduchu Tierra Verde splňují podmínky pro certifikaci Eco Garantie – obsahují pouze éterické oleje v biokvalitě, líh a vodu.

Hlavní vlastnosti:

  • osvěží a provoní prostor
  • s přírodní silicí z eukalyptu 
  • bez umělých parfémů a dalších syntetických látek
  • certifikát Eco Garantie
  • vhodné i pro vegany

Složení

Líh denat., voda, eukalyptová silice v biokvalitě (Eucalyptus globulus), d-limonen.


Použití

Důkladně protřepejte, stiskněte rozprašovač a nastříkejte podle potřeby do prostoru. Po vyprázdnění můžete skleněnou lahvičku s rozprašovačem doplnit náhradní náplní z 200ml sáčku.


Upozornění

Neaplikujete prostředek na tělo a nevdechujte. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti na jakoukoliv složku přípravku. Eukalyptus Globulus není vhodný pro děti do 10 let a osoby trpícími astmatem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.