Drogerie

Tierra Verde Gel na nádobí BIO Citron 500 ml

Tierra Verde Gel na nádobí BIO Citron 500 ml je přípravek s perfektním výkonem a zároveň maximálně šetrným složením. Výborně pění a poradí si i s odolnou mastnotou.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 kusů produktů značky Tierra Verde v libovolné kombinaci získáte nejlevnější kus za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
89

Cena za 100 ml: 17,80 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Tierra Verde Gel na nádobí BIO Citron 500 ml

50127769

Úvod

Chcete o svou domácnost pečovat udržitelným způsobem? Tierra Verde Gel na nádobí BIO Citron 500 ml je přípravek s perfektním výkonem a zároveň maximálně šetrným složením. Inovované složení na bázi rostlinných tenzidů, disponuje o 70 % vyšší odmašťovací silou oproti předchozí receptuře. Výborně pění a poradí si i s odolnou mastnotou a zaschlými zbytky jídla. Složení gelu je na čistě rostlinné bázi a neobsahuje žádné složky živočišného původu. Gel se v přírodě snadno odbourává. Nezůstávají po něm nežádoucí rezidua náročná pro životní prostředí. Splňuje přísná kritéria nejnáročnějšího evropského certifikátu Ecogarantie. Díky přírodní citronové silici navíc krásně voní.

Na co je vhodný Tierra Verde Gel na nádobí BIO Citron?

  • pro ruční mytí nádobí
  • k šetrnému mytí ovoce a zeleniny
  • k odstranění mastných skvrn na prádle
  • k odmaštění povrchů v celé domácnosti

Myjte nádobí bez rukavic

Tierra Verde Gel na nádobí BIO Citron je vhodný pro umývání bez rukavic. Hodnota jeho pH 5,5 je přirozená pro lidskou pokožku. Obsažený přírodní glycerol ruce zvláčňuje a jemně hydratuje. Gel byl dermatologicky testován – nezpůsobuje nežádoucí kožní reakce a po použití zanechává ruce v kondici.

Hlavní vlastnosti:

  • 99,9 % přírodních surovin
  • výborně pění, umývá a odmašťuje
  • s osvěžující vůní BIO citronové silice
  • neobsahuje syntetické parfémy
  • snadno odbouratelný v přírodě
  • dermatologicky testováno
  • vhodné pro vegany

Proč gel na nádobí neobsahuje rovnou 100 % přírodních surovin?

Gel nově obsahuje chelatační činidlo, které napomáhá změkčit vodu a odstranit další nežádoucí sloučeniny. Tato látka je z 85 % přírodního původu a je dále chemicky upravena, aby byla co nejvíce účinná. Díky tomu mimo iontů Ca2+ a Mg2+ (hlavní sloučeniny způsobující tvrdost vody) dokáže odstranit i ionty Cu2+, Fe2+, Fe3+, Mn2+ a Zn2+, které znehodnocují vzhled, chuť, pach a barvu vody (železo barví do rezava, mangan hnědě až černě). Toto chelatační činidlo také nahrazuje nerozložitelnou sloučeninu EDTA.

Gel při teplotě nižší než 15 °C tuhne a mění barvu

Gel je vyroben z rostlinných tenzidů a tuhnutí je známkou přírodního složení tohoto produktu. Při pokojové teplotě se jeho konzistence i barva obnoví. Případné tuhnutí nemá vliv na funkčnost výrobku. Výrobek tuhnutím neztrácí pěnivost, odmašťovací účinnost, mycí výkon ani biologickou odbouratelnost. Chcete-li urychlit obnovení konzistence gelu, vložte lahev do teplé vodní lázně. Gel změní barvu z nažloutlé na bílou vždy, když je vystaven teplotě nižší než 15 °C, to ale nemá vliv na jeho mycí výkon, jen dokládá přírodní složení tohoto produktu. Gel stále výborně pění, umývá a odmašťuje. Máme to vyzkoušeno!


Složení

5-<15 % aniontové a neiontové povrchově aktivní látky (100% přírodní rostlinné tenzidy – sodná sůl coco sulfátu, sodná sůl kyseliny lauroyl glutamové, coco glukosid), glycerol, chlorid sodný, xanthanová guma, benzoan sodný, kyselina citronová, GLDA, citronová silice v biokvalitě (Citrus limon), limonen, citral.


Použití

  • Ruční mytí nádobí: Malé množství gelu rozmícháme v teplé vodě nebo naneseme přímo na mycí náčiní. Práci vám zpříjemní naše stylové Kartáče a štětky z přírodních materiálů.
  • Po omytí ovoce či zeleniny prostředek důkladně opláchněte pitnou vodou. Se silnějším znečištěním vám pomůže Dřevěný kartáč na zeleninu.
  • Před ošetřením mastných skvrn zejména na prádle nejdříve vyzkoušejte účinek produktu na malé (nejlépe skryté) části.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.