Doplněk stravy

Venira kids Multivitamin pro děti ve formě kostiček pomeranč 120 tablet

Značka: VENIRA

Venira kids Multivitamin v příjemné formě cucavých kostiček s příchutí pomeranče. Obsahuje vitaminy a minerály vhodné pro podporu imunity a při zvýšené fyzické a psychické zátěži.

345

Cena za 100 kusů: 287,50 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Venira kids Multivitamin pro děti ve formě kostiček pomeranč 120 tablet

50128629

Úvod

Venira kids Multivitamin poskytuje vitaminový komplex v příjemné formě sladkých cucavých kostiček s příchutí pomeranče. Obsažené vitaminy a minerály jsou vhodnými suplementy v období oslabené imunity a při zvýšené fyzické a psychické zátěži. 13 aktivních látek je navíc obohaceno o extrakt z kurkumy, která podporuje dobré trávení

Co obsahuje Venira kids Multivitamin pro děti?

  • vitaminy B2, B3, B5, B6, B9, B12 a C pomáhají snížit míru únavy a vyčerpání
  • vitaminy B6, B9, B12, A a C přispívají k normální funkci imunitního systému
  • vitaminy D a K mají vliv na udržení normálního stavu kostí a zubů
  • vitaminy A a B2 příznivě ovlivňují dobrý zrak u dětí
  • vitaminy A, E a C pomáhají chránit buňky před oxidativním stresem
  • vitaminy B3, B7, B12 a C příznivě ovlivňují energetický metabolismus
  • extrakt z kurkumy přispívá správnému trávení, podporuje normální činnost jater, správnou funkci nervové soustavy a kloubů

Dávkování

Užívejte 1-2 tablety – kostičky denně. Pro lepší a rychlejší vstřebávání doporučujeme kostičky nepolykat, ale nechat pomalu rozplynout v ústech.


Složení

Sorbitol (plnidlo, náhradní sladidlo), premix vitamínů: (L-Askorbová kyselina, maltodexin (nosič), D,L-α-tokoferol acetát 50 %, nikotinamid, retinol palmitát 250 000 IU/g, D-Pantothenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, cholekalciferol 100 000 I.U./g, riboflavin, thiamin hydrochlorid, fylochinon, kyanokobalamin 1 %, kyselina listová, D-Biotin), L-Askorbová kyselina, aroma - pomeranč, hořečnaté soli mastných kyselin (protispékavá látka), sukralóza (náhradní sladidlo), extrakt kurkumy (Curcuma longa).


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.