Doplněk stravy

Venira kids Vitamin D pro děti ve formě kostiček pomeranč 120 tablet

Značka: VENIRA

Venira kids Vitamin D pro děti v příjemné formě cucavých kostiček s příchutí pomeranče obsahuje 400 I.U. vitaminu D3, který je zvláště důležitý v období růstu.

299

Cena za 100 kusů: 249,17 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Venira kids Vitamin D pro děti ve formě kostiček pomeranč 120 tablet

50128632

Úvod

Doplněk stravy s vysokou dávkou vitaminu D, který je důležitý pro imunitní systém i pevné kosti. Venira kids Vitamin D pro děti v příjemné formě cucavých kostiček s příchutí pomeranče obsahuje 400 I.U. vitaminu D3, který je zvláště důležitý v období růstu. Vitamin D přispívá ke k udržení dobrého stavu kostí a zubů, napomáhá normální funkci svalů, a navíc podporuje obranyschopnost organizmu. Působením slunečního svitu se část denní potřeby tohoto vitaminu přirozeně tvoří v naší kůži. Zejména však od podzimu do jara bychom však neměli dostatečný příjem vitaminu D opomíjet. Přípravek je obohacen o extrakt z kurkumy, která podporuje dobré trávení

Hlavní vlastnosti vitaminu D

  • podporuje normální funkci imunitního systému
  • přispívá k normálnímu vstřebávání/využití vápníku a fosforu
  • přispívá k normální hladině vápníku v krvi
  • přispívá k udržení normálního stavu zubů a kostí
  • přispívá k udržení normální činnosti svalů
  • podílí se na procesu dělení buněk

Dávkování

Užívejte 1-2 tablety – kostičky denně. Pro lepší a rychlejší vstřebávání doporučujeme kostičky nepolykat, ale nechat pomalu rozplynout v ústech.


Složení

Sorbitol (plnidlo, náhradní sladidlo), regulátor kyselosti: (kyselina citronová bezvodná), L–askorbová kyselina, aroma pomeranč, hořečnaté soli mastných kyselin (protispékavá látka), sukralóza (náhradní sladidlo), cholekalciferol 100 000 I.U./g, extrakt z kurkumy (Curcuma longa).


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let a pro osoby citlivé na některou z obsažených látek v produktu. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.