Doplněk stravy

Venira kids Imuno sirup pro děti lesní plody 150 ml

Značka: VENIRA

Venira kids Imuno sirup pro děti lesní plody 150 ml obsahuje betaglukany z přírodních zdrojů, vitaminy a bylinné extrakty pro podporu imunity. Pro děti od 3 let.

295

Cena za 100 ml: 196,67 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Venira kids Imuno sirup pro děti lesní plody 150 ml

50128633

Úvod

Sirup pro děti s betaglukany, vitaminy a bylinnými extrakty pro podporu imunity. Venira kids Imuno sirup pro děti lesní plody 150 ml obsahuje betaglukany z přírodních zdrojů. Jedná se o takzvané kvasničné betaglukany, které se přirozeně vyskytují v buněčných stěnách kvasinek Saccharomyces cerevisiae. Další složkou sirupu je vitamín C v kombinaci s citrusovými bioflavonoidy, vitaminy B12, C, D + zázvora a echinacea, které podporují obranyschopnost organizmu. Extrakty z kořene ženšenu a zázvoru přispívají k celkové vitalitě. Vhodné pro děti již od 3 let.

Hlavní vlastnosti:

  • vitaminy B12, C, D, ženšen, zázvor, echinacea a černý bez podporují imunitu
  • zázvor a černý bez podporují normální funkce dýchacího systému
  • vitamin C, ženšen, zázvor a černý bez působí jako antioxidanty
  • zázvor a ženšen podporují energie a vitalitu
  • zázvor přispívá k dobrému trávení

Dávkování

Děti od 3 let: 1x denně 5 ml sirupu (5 ml = 1 lžička/odměrka). Před použitím důkladně protřepte a k dávkování použijte přiloženou kalibrovanou lžičku. Sirup můžete kombinovat i s multivitaminovými doplňky, je vhodný i k oslazení teplého čaje (do 80 °C).


Složení

Invertní sirup, voda purifikovaná, kvasničné beta-glukany (Saccharomyces cerevisiae), černý bez extrakt z plodů, koncentrát z lesních plodů – koncentrát jablečné šťávy, koncentrát pomerančové šťávy, koncentrát šťávy z černého rybízu, koncentrát jahodové šťávy (obsahuje SO2), regulátor kyselosti: (kyselina citronová), L-Askorbová kyselina, šípky extrakt z plodů, třapatka nachová extrakt z celé rostliny, citrusové bioflavonoidy, zázvor extrakt z kořene, ženšen extrakt z odenku, Cholekalciferol 100 000 I.U./g, Kyanokobalamin 0,1 %, Retinol acetát 500 000 I.U./g, barviva: (ovocné a rostlinné koncentráty). Alergeny jsou zvýrazněny ve složení.


Použití

Venira kids Imuno sirup pro děti je vhodné užívat dlouhodobě, nejlépe ráno nebo večer před spaním. Podává se v období oslabení organizmu, výhodné je i preventivní užívání cca 1-2 měsíce před problematickým obdobím (podzim, začátek školy/školky).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let a pro osoby citlivé na některou z obsažených látek v produktu. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí! Po otevření se doporučuje přípravek spotřebovat nejpozději do 2 měsíců. Před použitím důkladně protřepte!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.