Doplněk stravy

MOVit Energy Vitamin C 1200 mg s šípky + Vitamin D + Zinek PREMIUM 90 tablet

MOVit Vitamin C 1200 mg s šípky + Vitamin D + Zinek PREMIUM obsahuje kombinaci vitaminů C, D a zinku obohacenou o citrusové bioflavonoidy a extrakt ze šípků pro podporu imunity.

Velikost balení
279
Ušetříte 20%

Původní cena:  349 Kč  ·  sleva 70 Kč

Cena za 100 g: 165,78 Kč

Nejnižší cena před slevou: 349 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: MOVit Energy Vitamin C 1200 mg s šípky + Vitamin D + Zinek PREMIUM 90 tablet

50127892

Úvod

Potřebujete podpořit svůj imunitní systém? Přípravek MOVit Vitamin C 1200 mg s šípky + Vitamin D + Zinek PREMIUM obsahuje vitaminy C, D3 a zinek, které jsou důležité pro zdravou imunitu. Tyto látky jsou doplněny citrusovými bioflavonoidy a extraktem ze šípků.

Hlavní vlastnosti:

  • vitamin C je nezbytný pro správně fungující imunitní systém, pomáhá při únavě a vyčerpání, je důležitý pro tvorbu kolagenu a napomáhá správnému energetickému metabolismu
  • vitamin D3 a zinek přispívají ke správné funkci imunitního systému
  • šípek přispívá k přirozené obranyschopnosti organismu a podporuje normální funkci dýchacího systému

Dávkování

Užívejte 1 tabletu denně, důkladně zapijte tekutinou.


Složení

Vitamin C 1200 mg (1500 % RHP), citrusové bioflavonoidy 34 mg, šípky extrakt z plodů 4:1 25 mg, zinek 15 mg (150 % RHP), vitamin D3 0,025 mg (500 % RHP) v jedné tabletě. RHP ….. referenční hodnota příjmu.

L-askorbová kyselina (vitamin C), plnidlo – mikrokrystalická celulóza, stabilizátor – hypromelóza, citrusové bioflavonoidy z plodu pomerančovníku hořkého, extrakt z šípků růže svraskalé, protispékavé látky - oxid křemičitý a stearan hořečnatý, zvlhčující látka - kyselina vinná, potahované látky – HPMC, PVA, PEG, polydextrosa, talek, oxid železitý.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen pro děti do 10 let věku. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.