Kosmetika

Placentor Micelární voda 400 ml

Značka: PLACENTOR

Placentor Micelární voda perfektně čistí a odstraňuje make-up z obličeje i očí v jediném kroku. Výsledkem je dokonale čistá, jemná a zklidněná pokožka.

549
Doprava zdarma

O produktu: Placentor Micelární voda 400 ml

50128502

Úvod

Placentor Micelární voda perfektně čistí a odstraňuje make-up z obličeje i očí v jediném kroku. Výsledkem je dokonale čistá, jemná a zklidněná pokožka připravená na další péči. Zároveň můžete micelární vodu použít také k dočištění pleti po pleťové masce.

Výsledek:

  • čistí a odličuje pleť
  • zanechává pleť hydratovanou a vláčnou
  • zklidňuje podráždění

Složení

  • bílý čaj – známý pro své zvláčňujicí účinky
  • zelený čaj – zklidňuje pleť
  • rostlinný glycerin – hydratuje, vyživuje a zvláčňuje pokožku

Použití

Aplikujte ráno i večer. Pomocí odličovacího tamponku jemně otřete obličej, oči, krk a dekolt. V případě potřeby opláchněte.


O značce

Placentor Vegetal je jednou ze značek vyvinutých francouzskými laboratořemi Sicobel. Receptura výrobků Placentor Vegetal využívá pozitivních účinků rostlinných výtažků. Opírá se o gemmoterapii, využívající výtažky z pupenů stromů, keřů či bylin. Základem složení dermokosmetiky Placentor Vegetal je rostlinná placenta, která má mimořádný regenerační a hydratační účinek díky vysoké koncentraci aminokyselin, peptidů a oligoelementů. Vysoké účinky rostlinné placenty byly potvrzeny testováním in-vitro a in-vivo. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.