Kosmetika

Placentor Tělové mléko 400 ml

Značka: PLACENTOR

Lehce roztíratelná tělová péče s měsíčkem, která intenzivně hydratuje a regeneruje pokožku celého těla. To je Placentor Tělové mléko vhodné především pro suchou a citlivou pleť.

525
Ušetříte 25%

Původní cena:  699 Kč  ·  sleva 174 Kč

Nejnižší cena před slevou: 699 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Placentor Tělové mléko 400 ml

50128507

Úvod

Lehce roztíratelná a vstřebatelná tělová péče s měsíčkem lékařským, která intenzivně hydratuje a regeneruje pokožku celého těla. To je Placentor Tělové mléko vhodné především pro suchou a citlivou pleť. Při pravidelném používání zanechá tělové mléko Vaši pokožku dokonale hydratovanou, hladkou a pružnou

Výsledek:

  • intenzivně hydratuje a regeneruje pokožku
  • zanechává pokožku hebkou a vláčnou
  • má velmi příjemnou osvěžující texturu

Složení

  • meruňkový olej – hydratuje a zklidňuje 
  • výtažky z květů měsíčku – zjemňují a regenerují
  • rostlinný glycerin – zvláčňuje a hydratuje

Použití

Nanášejte denně ráno a/nebo večer na suchou pokožku, nejlépe na celé tělo po sprše nebo koupeli. Díky regeneračním účinkům a chladivému efektu můžete tělové mléko použít také po opalování.


O značce

Placentor Vegetal je jednou ze značek vyvinutých francouzskými laboratořemi Sicobel. Receptura výrobků Placentor Vegetal využívá pozitivních účinků rostlinných výtažků. Opírá se o gemmoterapii, využívající výtažky z pupenů stromů, keřů či bylin. Základem složení dermokosmetiky Placentor Vegetal je rostlinná placenta, která má mimořádný regenerační a hydratační účinek díky vysoké koncentraci aminokyselin, peptidů a oligoelementů. Vysoké účinky rostlinné placenty byly potvrzeny testováním in-vitro a in-vivo. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.