Doplněk stravy

Favea Kozí Colostrum Forte 60 g

Značka: FAVEA

Favea Kozí Colostrum Forte obsahuje granulované kozí kolostrum, které je bohatým přirozeným zdrojem zdraví prospěšných látek zejména protilátek. Kolostrum je doplněno čekankovým inulínem.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Favea Kozí Colostrum Forte 60 g

50128585

Úvod

Koncentrovaná síla protilátek, zdroj enzymů, vitaminů, minerálů a růstových faktorů pro Vaši imunitu. Kolostrum (mlezivo) je prvotní mléko u savců, které se tvoří v mléčné žláze těsně před porodem a je produkováno asi 3-5 hodin po něm. Kolostrum obsahuje množství vitaminů, minerálů, stopových prvků. Je bohaté na bílkoviny, růstové faktory, inhibitory proteáz a protilátky. Přípravek Favea Kozí Colostrum Forte ve formě granulátu obsahuje první mléko kozy s vysokým množstvím protilátek, které je navíc doplněno čekankovým inulinem podporujícím správné funkce střevního traktu. Protilátky (imunoglobuliny) mají velmi významnou roli v imunitním systému. Šetrná forma granulace zajišťuje vysokou stabilitu imunoglobulinů a fyziologickou aktivitu dalších látek na sliznicích, např. sialové kyseliny NANA (N-acetyl-D-neuraminová kyselina).


Dávkování

Užívejte 1 kávovou lžičku (cca 3 g) 1x denně. Nechte rozpustit v ústech nebo rozpustit ve vlažném nápoji, příkrmu či přesnídávce.


Složení

Kolostrum kozí nativní s až 35% obsahem imunoglobulinů 300 mg, prebiotikum inulin 60 mg ve 3 g přípravku.

Maltodextrin, glukózový sirup, sacharóza, dehydrogenovaný rostlinný tuk, kolostrum z kozího mléka, bambusová vláknina, inulin z čekanky, mléčný protein, stabilizátory (hydrogenfosforečnan draselný, stabilizátor (polyfosforečnan sodný), látka protispékavá (oxid křemičitý), emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mono- a diacetylvinnou); barvivo (rostlinné karoteny).


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Neužívejte v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Není vhodné pro děti do tří let – nebezpečí vdechnutí. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.