Ostatní

BronVit Sport Kinesio Tape classic 5 cm x 5 m tejpovací páska modrá

Sportovní elastická páska BronVit Sport Kinesio Tape skvěle lepí a neomezuje v pohybu. Nabízí všestranné využití nejen pro sportovce.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: BronVit Sport Kinesio Tape classic 5 cm x 5 m tejpovací páska modrá

50127828

Úvod

Všestranně využitelný tejp, který se vyznačuje vysokou kvalitou a pružností. Dokonale přilne k pokožce a kopíruje každý váš pohyb. Je stejně pružný jako lidská kůže (zhruba 130-140 %), takže vás nijak neomezuje v pohybu. Je vyroben z bavlněné látky z vysoce pružných vláken, speciální vzor tkaniny umožňuje dýchání pokožky. Lepící vrstva je bez alergenů a bez latexu. Po aplikaci se vlivem tělesné teploty aktivuje lepící účinek, a tejp následně vydrží až 7 dní na svém místě. Jelikož je voděodolný, můžete se s ním bez obav sprchovat i koupat.

Mnoho způsobů využití u dospělých i dětí

Velkou předností tejpů BronVit je jejich všestranné využití. Nejsou pouze pro sportovce, ačkoli právě pro ně byly původně vyvinuty. Zatejpovat lze opravdu kohokoliv, od aktivních jedinců přes seniory trpících různými svalovými bolestmi až po miminka, nejčastěji při bolestech bříška. Dokonce i tejpování zvířat je v dnešní době čím dál častější.

Hlavní vlastnosti:

  • vysoce elastický tejp
  • voděodolný
  • dokonale přilnavý
  • prodyšný
  • bez latexu, hypoalergenní

 tejp


Použití

Základem úspěchu je vždy správně zvolený a připravený tejp. Patří k němu také příprava místa na pokožce a správná technika aplikace. Ke stříhání tejpů je dobré použít kvalitní ostré nůžky, abyste předešli porušení tkaniny tejpu. Dbejte na to, aby pokožka byla čistá, suchá a nemastná. Pro odmaštění omyjte mýdlovou vodou a dobře osušte. Silně ochlupená místa nejsou ideální, a proto je dobré chlupy zkrátit nůžkami z manikůry. Pokožka by se ale neměla těsně před aplikací tejpu holit, aby nedošlo k zanícení. U některých partií je obtížné nebo dokonce nemožné, aby si člověk správně přiložil tejp sám (např. záda, hýždě). Budete potřebovat pomoc partnera, ať už to bude kdokoli. Pro komfortnější odlepování tejpu se doporučuje před odstraněním tejp namočit mýdlovou vodou a nechat vlhkost několik minut působit. Nebo je možné použít trochu oleje a nechat jej alespoň 5 minut působit. Nestrhávejte tejp prudce jako to možná děláte s náplastí - mohlo by dojít k poranění kůže.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.