Elektronika

Concept Perfect Skin PO2000 čisticí sonický kartáček na obličej

Značka: CONCEPT
Produktová řada: Perfect Skin

Čisticí sonický kartáček na obličej Concept Perfet Skin PO2000 vám pomůže s hloubkovým čištěním pleti. Je voděodolný a vhodný pro každodenní používání.

999
Doprava zdarma

O produktu: Concept Perfect Skin PO2000 čisticí sonický kartáček na obličej

50128606

Úvod

Pozvedněte péči o vaši pleť o krok výš! Aby byla pleť zdravá a krásná, je velmi důležité její dokonalé odlíčení a čištění. Sonický kartáček na obličej Concept PO2000 se stane vaším neodmyslitelným pomocníkem při hloubkovém čištění. Je voděodolný a pohání ho kvalitní Li-Ion baterie s indukčním nabíjením přes USB kabel. Kartáček je lehký, perfektně padne do ruky a dobře se s ním pracuje. Je zpracován v luxusním bílém provedení, které je doplněné o elegantní prvky v barvě rosegold, takže ladí s celou řadou nejkvalitnějších produktů péče o pleť Concept Perfect Skin.

Concept Perfect Skin PO2000 čistící sonický kartáček na obličej4

Každodenní péče pro krásnou pleť

Sonický čisticí kartáček na obličej vám pomůže s odstraněním nečistot, odumřelé kůže a zbytků make-upu. Čisticí hlavice je osazena jemnými štětinkami, které jsou velice šetrné k pokožce, a proto je kartáček vhodný pro každodenní používání a pro všechny typy pleti. Dopřejte si každé ráno a večer 2 minuty pro sebe pro dokonale čistou a zářivou pleť. 

SMART časovač

Čisticí kartáček PO2000 je vybaven chytrým časovačem, který vám pohlídá optimální dobu potřebnou k čištění pleti a zároveň zabrání nechtěnému vybití. Je nastaven na 2 minuty se zvukovým upozorněním po 20 vteřinách, které vám připomene, že je čas na přesun do další části obličeje.

Concept Perfect Skin PO2000 čistící sonický kartáček na obličej2

Hlavní vlastnosti:

  • vysokofrekvenční technologie
  • jemné štětinky vhodné pro všechny typy pleti
  • 3 rychlosti
  • světelný indikátor intenzity čištění
  • voděodolný
  • chytrý časovač
  • automatické vypnutí po 2 minutách

Použití

Kartáček i obličej navlhčete vodou a naneste váš oblíbený odličovací přípravek. Zvolte požadovanou intenzitu čištění a kartáčkem jemně přejíždějte po obličeji. Nízká intenzita je vhodná pro jemné čištění a pro citlivější pleť, střední a vysoká pro hloubkové čištění. Po ukončení opláchněte obličej vodou. Kartáček důkladně omyjte pod tekoucí vodou.

Concept Perfect Skin PO2000 čistící sonický kartáček na obličej3


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.