Doplněk stravy

FLORA FORCE Aloe Bitters 60 kapslí

Dvojí účinek na trávicí systém. Flora Force Aloe Bitters obsahuje prášek z aloe ferox a psyllia (Plantago psyllium) ve veganských kapslích.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: FLORA FORCE Aloe Bitters 60 kapslí

50127988

Úvod

Flora Force Aloe Bitters obsahuje prášek z aloe ferox a psyllia (Plantago psyllium) ve veganských kapslích. Dvojí účinek na trávicí systém. Aloe ferox a psyllium příznivě ovlivňují trávicí trakt. Aloe ferox se vyznačuje rychlým působením na podporu střevní peristaltiky a stimuluje sekreci žluči. Psyllium má schopnost ve střevě vázat velké množství vody a mnohonásobně zvětšit svůj objem. Tím se zvýší objem stolice, podpoří peristaltika střev a pomáhá tak snadnému vyprazdňování. Aloe ferox podporuje také přirozenou obranyschopnost organismu a psyllium pomáhá udržet správnou hladinu krevního cholesterolu a krevních lipidů. Působení přípravku je jemné, šetrné a nenávykové. Vhodné pro dospělé.


Dávkování

Dospělí užívají 1 kapsli večer před usnutím.


Složení

Aloe ferox 250 mg, Plantago psyllium 100 mg v jedné kapsli. Obal kapsle: mikrokrystalická celulóza.

Kapsle neobsahují cukr, kvasnice, lepek, barviva, dochucovadla ani konzervanty. Vhodné pro vegany.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.