Doplněk stravy

FLORA FORCE Organic Moringa 60 kapslí

Přípravek Flora Force Organic Moringa obsahuje 100% prášek z listů geneticky neupravené moringy olejodárné. Moringa je bohatým zdrojem vitaminů, minerálů, antioxidantů a bílkovin.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: FLORA FORCE Organic Moringa 60 kapslí

50127990

Úvod

Flora Force Organic Moringa obsahuje 100% prášek z listů geneticky neupravené moringy olejodárné ve veganských kapslích. Moringa oleifera je strom pocházející z podhůří Himálaje a oblasti Indie. Listy a plody Moringy mají vysokou nutriční hodnotu. Poskytují řadu živin a jsou bohatým zdrojem neživočišných bílkovin. Oceníte ji při vegetariánské nebo veganské stravě, při kojení nebo rekonvalescenci. Je vhodným doplňkem obohacujícím každodenní příjem potravy. Moringa olejodárná obsahuje na 95 různých živin, 25 biologicky dostupných vitaminů (včetně B řady, C, D, E, K, beta-karoten) a minerálů (včetně hořčíku, draslíku, zinku a selenu), 46 aktivních antioxidačních sloučenin a 18 aminokyselin (včetně všech 9 esenciálních aminokyselin). Řadí se mezi superpotraviny.


Dávkování

Dospělí a děti starší 12 let užívají 2 kapsle 2x denně s jídlem. Děti do 12 let užívají 1 kapsli 2x denně s jídlem. Kapsli je možné vysypat a sníst s jídlem nebo s tekutinou.


Složení

100% organický zelený listový prášek Moringa oleifera 400 mg v jedné kapsli. Obal kapsle: mikrokrystalická celulóza, magnesium stearate.

Kapsle neobsahují cukr, kvasnice, lepek, barviva, dochucovadla ani konzervanty. Vhodné pro vegany.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.