Elektronika

Concept Perfect Skin SK9001 čistící sonický kartáček na obličej burgundy

Značka: CONCEPT
Produktová řada: Perfect Skin

Sonický kartáček na obličej Concept SK9001 s oboustranným využitím vaši pleť vyčistí a namasíruje. Je vyroben z kvalitního hygienického silikonu a je voděodolný.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Concept Perfect Skin SK9001 čistící sonický kartáček na obličej burgundy

50128611

Úvod

Aby byla pleť zdravá a krásná, je velmi důležité její dokonalé každodenní čištění. Sonický kartáček na obličej Concept SK9001 se stane vaším neodmyslitelným pomocníkem v péči o pleť. Během chvilky vaši pleť vyčistí, prokrví a namasíruje. Vybírat můžete ze 12 stupňů intenzity vibrací. Je voděodolný, takže ho můžete používat i ve sprše, je lehký a dobře se s ním pracuje. Pohání ho kvalitní Li-Ion baterie s nabíjením přes USB kabel. Je vyroben v moderním designu z kvalitního hygienického silikonu, který je odolný proti bakteriím a velice šetrný ke všem typům pleti. Součástí čisticího kartáčku je i praktické cestovní pouzdro, ve kterém ho můžete pohodlně skladovat nebo vzít s sebou kamkoliv potřebujete.

Concept SK9001 burgundy čistící sonický kartáček na obličej6

Oboustranné využití pro čištění i masáž

K čištění pleti slouží strana opatřená měkkými silikonovými body. Po spuštění kartáček během minuty vytvoří 8000 sonických pulzů a tím dokonale a hloubkově vyčistí vaši pleť. Zbaví vás zbytků make-upu, odstraní odumřelé buňky, černé tečky a vyčistí póry. Současně přispívá k lepšímu vstřebávání pleťových krémů, ke snížení mastnoty a eliminuje tvorbu akné. Výsledkem bude sametově hebká a jemná pokožka. Druhá strana kartáčku je opatřena speciálně tvarovaným povrchem, který je určen pro jemné masírování. Pomocí točivého pohybu a nízkofrekvenční pulzace přispívá k redukci vrásek a zvyšuje krevní cirkulaci. Pravidelným používáním docílíte krásně vypnuté pleti a mladistvého vzhledu.

Hlavní vlastnosti:

  • pro každodenní hloubkové čištění a masáž
  • oboustranné použití
  • vysoce kvalitní hygienický silikon
  • voděodolný – lze používat i ve sprše
  • 12 nastavitelných intenzit
  • přednastavený časovač: 2 min
  • barevné podsvícení

Concept SK9001 burgundy čistící sonický kartáček na obličej4


Použití

Kartáček z čistící strany i obličej navlhčete vodou a naneste váš oblíbený odličovací přípravek. Zvolte požadovanou intenzitu čištění a kartáčkem jemně přejíždějte po obličeji. Poté si dopřejte masáž druhou stranou kartáčku. Nízkofrekvenční pulzace redukuje vrásky, zvyšuje krevní cirkulaci a zanechává pleť jemnou a přirozeně vypnutou. Po ukončení opláchněte obličej vodou a aplikujte oblíbený krém. Kartáček důkladně omyjte pod tekoucí vodou.

Concept SK9001 burgundy čistící sonický kartáček na obličej5


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.