Doplněk stravy

Natural Medicaments Pro Relax 60 kapslí

Natural Medicaments Pro Relax 60 kapslí obsahuje L-tryptofan a vitamíny B3, B5 a B6, které přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání organismu.

175

Cena za 1 kus: 2,92 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Natural Medicaments Pro Relax 60 kapslí

50096732

Úvod

Únava a nedostatek energie mohou být propojeny s nižším příjmem důležitých vitaminů. Natural Medicaments Pro Relax 60 kapslí obsahuje vitamíny skupiny B, kozlík lékařský a esenciální aminokyselinu L-tryptofan. S pomocí L-tryptofanu tělo mimo jiné vyrábí klíčové neurohormony serotonin, melatonin, které se podílí na naší psychické spokojenosti. Obsažené vitaminy B3, B5 a B6, podporují normální energetický metabolismus a přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání organismu. Niacin a pyridoxin – vitaminy B3 a B6 – přispívají také k normální psychické činnosti a jsou důležité pro činnost nervové soustavy. Kozlík lékařský podporuje relaxaci a přispívá k duševní spokojenosti.

Hlavní vlastnosti:

  • obsahuje esenciální aminokyselinu L-tryptofan
  • kozlík lékařský podporuje relaxaci a přispívá k duševní spokojenosti
  • vitaminy B3, B5 a B6 přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání organismu
  • vitaminy B3, B5 a B6 přispívají k normálnímu energetickému metabolismu
  • vitaminy B3 a B6 přispívají také k normální psychické činnosti a jsou důležité pro činnost nervové soustavy

Dávkování

Užívejte 1 kapsli denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Složení v 1 kapsli: L-tryptofan 200 mg, Kozlík lékařský (Valeriana officinalis L., extrakt 10:1 odpovídá 500 mg aktivní látky) 50 mg, Vitamín B3 (niacin, nikotinamid, vitamín PP) 16 mg [100 % RHP], Kyselina pantothenová (vitamín B5, D-pantothenát vápenatý) 6 mg 100 % RHP], Vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid) 1,4 mg [100 % RHP], stearan hořečnatý (látka protispékavá). RHP – referenční hodnota příjmu.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Přípravek není určen pro těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.