Doplněk stravy

Natural Medicaments Echinacea s vitamínem C 100 tablet

Natural Medicaments Echinacea s vitamínem C 100 tablet obsahuje prášek z kořene třapatky nachové, která podporuje přirozenou obranyschopnost organizmu.

359

Cena za 100 kusů: 359,00 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Natural Medicaments Echinacea s vitamínem C 100 tablet

50125367

Úvod

Doplněk stravy s echinaceou a vitaminem C, které přispívají k normální funkci imunitního systému. Natural Medicaments Echinacea s vitamínem C 100 tablet obsahuje prášek z kořene třapatky nachové neboli echinacey. Echinacea, stejně jako vitamin C, podporuje přirozenou obranyschopnost organizmu. Vitamín C přispívá ke snížení míry únavy a k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Hlavní vlastnosti:

  • obsahuje prášek z kořene echinacey
  • echinacea a vitamin C podporují přirozenou obranyschopnost
  • vitamin C přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání

Dávkování

Užívejte 2–3 tablety denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Složení v 1 tabletě: Třapatka nachová (Echinacea purpurea, prášek z kořene) 400 mg, Vitamín C (kyselina L-askorbová, askorbát sodný) 100 mg (125 % RHP), HPMC (potahová látka a nosič), mikrokrystalická celulóza (plnidlo), polyvinylpyrolidon (potahová látka), stearan hořečnatý (nosič).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Přípravek není určen pro těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.