Doplněk stravy

Natural Medicaments Elixír čínských mistrů 150 g

Natural Medicaments Elixír čínských mistrů obsahuje rhodiolu, která pomáhá vyladit organizmus při únavě a stresu. Rhodiola přispívá adaptaci organizmu na zvýšenou zátěž.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Natural Medicaments Elixír čínských mistrů 150 g

50125371

Úvod

Doplněk stravy se slzovkou a rhodiolou, která pomáhá vyladit organizmus při únavě a stresu. Natural Medicaments Elixír čínských mistrů obsahuje povařenou slzovku obecnou, zvanou též Jobovy slzy. Tato bezlepková obilnina našla, mimo své nutriční vlastnosti, využití i v tradiční čínské medicíně. Rhodiola, nebo také růžovka, patří z pohledu západní medicíny mezi adaptogeny, tedy látky, které zlepšují přizpůsobení organismu zvýšené fyzické a psychické zátěži. Podporuje kognitivní a duševní výkonnost a také napomáhá normálnímu trávení.

Hlavní vlastnosti:

  • rhodiola je vhodným doplňkem při únavě a stresu
  • rhodiola pomáhá adaptaci na zvýšenou fyzickou a psychickou zátěž
  • rhodiola podporuje duševní a kognitivní výkon

Dávkování

Užívejte 1x denně 4 g , nejlépe ráno. Děti do 12 let 2 g 1x denně. Směs zalijte malým množstvím horké vody a vymíchejte kaši, abyste předešli vytvoření hrudek. Poté doplňte na objem cca 200 ml. Nápoj se pije teplý, nejlépe ráno.


Složení

Slzovka obecná (Coix lacryma-jobi) 3540 mg, mandarinka (Citrus reticulata, pečená kůra) 400 mg, rozchodnice růžová (Rhodiola rosea, extrakt) 50 mg, nosič: steran hořečnatý.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Neužívejte v těhotenství a při akutním infekčním onemocnění (chřipka, angína a podobně). Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.