Doplněk stravy

Zdrovit Multivitamin + minerál mandarinka 20 šumivých tablet

Značka: ZDROVIT

Zdrovit Multivitamin+mineral šumivé tablety s příjemnou mandarinkovou příchutí doplňují výživu o základní vitaminy a minerály (vitaminy skupiny B, vitamin C a E, sodík, vápník, hořčík).

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Zdrovit Multivitamin + minerál mandarinka 20 šumivých tablet

50025090

Úvod

Šumivé tablety s příchutí mandarinky k doplnění vitamínů a minerálů. Zdrovit Multivitamin+minerál šumivé tablety obsahují 10 základních vitaminů obohacených o minerály. Vitaminy a minerály jsou pro lidský život nezbytné. Podílejí se na celé řadě biochemických reakcí, které probíhají v našem těle, bez kterých bychom nebyli schopni získávat ze stravy tolik potřebnou energii.

Hlavní složky:

  • vitaminy skupiny B přispívají k normální nervové činnosti a energetickému metabolismu
  • vitamin C napomáhá normální funkci imunitního systému, příznivě ovlivňuje energetický metabolismus, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpánía k normální tvorbě kolagenu pro přirozenou funkci kostí, chrupavek, kůže a zubů
  • vitamin E chrání buňky před oxidativním stresem
  • vápník je potřebný k udržení normálního stavu kostí a zubů, přispívá k normální činnosti svalů, správné srážlivosti krve a k normální funkci trávicích enzymů
  • hořčík přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, ke zmírnění míry únavy a vyčerpánía ke správné funkci svalů a nervů, je důležitý pro udržení normálního stavu kostí a zubů a pro syntézu bílkovin

Dávkování

Užívejte 1 tabletu 1x denně. Tabletu rozpusťte ve sklenici vody a vypijte. Vhodné i pro diabetiky, slazeno fruktózou.


Složení

Biotin 150 µg (300 % RHP), vitamin B6 2 mg (143 % RHP), thiamin 1,4 mg (127 % RHP), riboflavin 1,6 mg (114 % RHP), niacin 18 mg (113 % RHP), kyselina pantothenová 6 mg (100 % RHP), kyselina listová 200 µg (100 % RHP), vitamin C 60 mg (75 % RHP), vitamin E 10 mg (83 % RHP), vitamin B12 1 µg (40 % RHP), sodík 237 mg, vápník 120 mg, draslík 100 mg, hořčík 45 mg, fosfor 60 mg v jedné šumivé tabletě. RHP - referenční hodnota příjmu pro průměrného dospělého.

Regulátory kyselosti kyselina citronová, hydrogenuhličitan sodný, uhličitan vápenatý, fosforečnan draselný, přírodní sladidlo fruktóza, hydrogenuhličitan hořečnatý, vitamin kyselina askorbová, barvivo prášek z červené řepy, aroma přírodně identické mandarinkové, vitamin niacin, sladidla aspartam a acesulfam, aroma přírodně identické pomerančové, vitaminy: E, pantothenan vápenatý, B6, B2, B1, kyselina listová, biotin, B12.


Upozornění

Doplněk stravy s přírodním sladidlem a sladidly. Není vhodné pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.