Doplněk stravy

Litorsal citron máta 24 šumivých tablet

Značka: LITORSAL

Přípravek Litorsal šumivé tablety citron-máta obsahuje minerální látky důležité pro udržení rovnováhy vody a elektrolytů v těle, dodává energii.

139

Cena za 100 g: 134,69 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Litorsal citron máta 24 šumivých tablet

50107155

Úvod

Šumivé tablety Litorsal s lahodnou příchutí citron-máta doplňují do organismu tekutiny, minerály a elektrolyty. Obsahují minerály (sodík, draslík), které pomáhají udržet správný poměr vody a elektrolytů v lidském těle. Díky obsahu glukózy zajišťují energii potřebnou pro normální funkci svalů, srdce a mozku. Vitamin C snižuje míru únavy a vyčerpání a spolu s draslíkem přispívá k normální funkci nervového systému a svalů. Litorsal hydratuje tělo a účinně snižuje pocit žízně.

Kdy užívat Litorsal?

  • při dehydrataci způsobené zvracením, průjmem nebo horkým počasím
  • při dehydrataci způsobené nadměrnou konzumací alkoholu
  • při ztrátě vody a elektrolytů během sportovních a pohybových aktivit

Dávkování

Užívejte 1 tabletu 3x denně. Tabletu rozpusťte ve 200 ml vody a vypijte.


Složení

Regulátor kyselosti kyselina citronová, aktivní látka hydrogenuhličitan sodný 1091,34 mg, aktivní látka glukóza 400 mg, aktivní látka dihydrogenfosforečnan draselný 352,6 mg, plnidlo sorbitol, aktivní látka vitamin C (kyselina L-askorbová) 65,36 mg, sladidlo cyklamát sodný, aroma citronové, sladidla acesulfam K a aspartam, aroma mátové, barvivo vitamin B2 (sodná sůl riboflavin 5- fosfát) v jedné šumivé tabletě.


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Výrobek je určen pro mládež a dospělé. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Obsahuje zdroj fenylalaninu, není vhodný pro nemocné fenylketonurií. Zvýšená opatrnost u osob s hypertenzí kvůli přítomnosti sodíku v produktu. Použití při diabetu se nedoporučuje. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.