Doplněk stravy

Natural Medicaments Collagen Hyaluro 30 sáčků

Natural Medicaments Collagen Hyaluro 30 sáčků je osvěžující drink s kolagenními peptidy, kyselinou hyaluronovou a vitaminem C pro krásu a vitalitu pleti.

455

Cena za 1 kus: 15,17 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Natural Medicaments Collagen Hyaluro 30 sáčků

50125379

Úvod

Osvěžující drink s kolagenními peptidy a vitaminem C pro krásu a vitalitu pleti. Natural Medicaments Collagen Hyaluro 30 sáčků obsahuje kolagen typu II + kyselinu hyaluronovou. Tato substance má výjimečně silnou schopnost vázat vodu, proto je skvělá pro hydrataci pokožky. Vstřebatelnost kolagenu z trávicí soustavy je obtížná, ale raketově stoupá jeho naštěpením na menší molekuly. Jeden sáček Collagen Hyaluro obsahuje 4000 miligramů hydrolyzovaných kolagenních peptidů. Vitamin C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu pro dobrý stav pokožky. Pro svěží chuť je přidáno sladidlo z rostliny stévie s příchutí granátového jablka. Barveno extraktem z červené řepy.

Hlavní vlastnosti:

  • s kolagenními peptidy a kyselinou hyaluronovou
  • vitamin C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu pro dobrý stav pokožky
  • obsahuje biotin, který přispívá k udržení dobrého stavu pokožky
  • barveno přírodním extraktem z červené řepy
  • se sladidly z rostliny stévie

Dávkování

1x denně 1 sáček nasypte do sklenice, zalijte 1,5-2 dcl vody a nechte 2-3 min rozpustit. Doporučuje se užívat dlouhodobě.


Složení

Složení v 1 sáčku: Kolagenní peptidy 4000 mg, vitamín C (kyselina L-askorbová, askorbát sodný) 53 mg, bromelain 40 mg, červená řepa (Beta vulgaris, extrakt) 20 mg, hyaluronát sodný 10 mg, kolagen typu II (nativní, nebovinní) 5 mg, biotin (vitamín B7) 0.2 mg, vitamín D3 (cholekalciferol) 1.25 mg, vápník 52.5 mg, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, rozvolňující látka: hydrogenuhličitan sodný, aroma: granátové jablko, sladidlo: Stevia rhebaudiana.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro mladistvé do 12 let, pro těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.