Elektronika

Concept PN1000 zelený elektrický pilník na paty

Značka: CONCEPT

Voděodolný pilník na paty Concept PN1000 poskytne vašim chodidlům péči jako ze salonu. Disponuje dvěmi rychlostmi a odnímatelnou rotační hlavicí.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Concept PN1000 zelený elektrický pilník na paty

50128600

Úvod

Dopřejte svým chodidlům péči jako ze salónu a pochlubte se krásnými a jemnými patami ve vašich oblíbených sandálech! Díky elektrickému pilníku na paty Concept PN1000 si můžete zajistit hebká chodidla v pohodlí svého domova. Pilník nabízí dvě rychlosti, kvalitní voděodolné zpracování a odnímatelnou rotační hlavici. Oceníte také funkci automatického vypnutí a bezpečnostní pojistku. Díky ergonomicky tvarované rukojeti se pilník dobře drží a pohodlně se s ním manipuluje. Rotační hlavice ve tvaru válečku bezpečně odstraní suchou a ztvrdlou kůži, předchází jejímu popraskání, vniku mozolů a otlačenin.

Concept PN1000 elektrický pilník na paty6

Kvalitní zpracování

Pilník je opatřen funkcí automatického vypnutí po dvou minutách a bezpečnostní pojistkou, která přístroj vypne v případě, že na chodidla příliš zatlačíte. O plynulý chod se stará výkonná Li-Ion baterie s dobíjením přes USB kabel, který je součástí balení. Díky kvalitnímu voděodolnému zpracování je čištění přístroje maximálně hygienické. Rotační hlavice je odnímatelná, takže ji lehce vyjmete, omyjete nebo vyměníte za novou. Nechybí ani ochranná krytka hlavice a praktické pouzdro pro hygienické skladování.

Concept PN1000 elektrický pilník na paty5

Sametově hebká chodidla

Před použitím doporučujeme ponořit chodidla do teplé vody, aby pokožka změkla. Poté je usušte ručníkem a můžete začít. Zvolte požadovanou rychlost a jemně přejíždějte rotační hlavicí po chodidle. Pravidelným používáním budou vaše paty krásně hladké a sametově hebké na dotek.

Výsledek:

  • hebká a jemná chodidla
  • odstraní ztvrdlou a suchou kůži
  • předchází mozolům a otlakům

Concept PN1000 elektrický pilník na paty4


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.