Elektronika

Concept ZA7030 Profesional zastřihovač vlasů a vousů

Značka: CONCEPT

Profesionální zastřihovač vlasů a vousů Concept ZA7030 se samoostřicími břity a 7 vyměnitelnými nástavci vám v pohodlí domova vykouzlí jakýkoli účes.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Concept ZA7030 Profesional zastřihovač vlasů a vousů

50128615

Úvod

Mějte své vlasy i vousy pod kontrolou kdekoli a kdykoli! S profesionálním zastřihovačem Concept ZA7030 je to hračka. Vyniká elegantním designem a nízkou hmotností, díky které se s ním skvěle pracuje. Je vybaven kvalitní Li-Ion baterií, takže vám během práce nepřekáží kabel a můžete si jej vzít i na cesty, kde zrovna nebudete mít po ruce zásuvku. Na jedno nabití vydrží pracovat až 40 minut. Dopřejte si profesionální péči kdykoliv zrovna potřebujete.

Concept ZA7030 Profesional zastřihovač vlasů a vousů6

Samoostřící systém břitů

Břity zastřihovače, tvořené kombinací titanu a keramiky, jsou zárukou nejvyšší kvality. Díky samoostřicímu systému se za chodu průběžně brousí, takže zůstávají neustále ostré. Nic je nezastaví. Dosahují efektivního výsledku i na dlouhých a hustých vlasech a vousech. Součástí balení je i kartáček na čištění břitů. Pro důkladné vyčištění můžete hlavní jednotku s břity odejmout od těla spotřebiče a následně ji propláchnout pod tekoucí vodou.

Vyměnitelné nástavce

Zastřihovač je vybaven šesti snadno vyměnitelnými hřebenovými nástavci pro různou délku střihu od 4 do 30 mm. Nechybí ani speciální nástavec na prostříhávání, který dodá vašemu účesu lehkost, aniž by zkrátil jejich délku. Bez použití hřebenového nástavce docílíte délky od 0,8 do 2,8 mm a získáte perfektně zastřižené vousy s dokonalými liniemi.

Concept ZA7030 Profesional zastřihovač vlasů a vousů4

Hlavní vlastnosti:

  • profesionální zastřihovač vlasů i vousů
  • samoostřicí břity nejvyšší kvality
  • moderní a elegantní design
  • délka střihu s nástavci: 4 – 30 mm
  • délka střihu bez nástavce: 0,8 - 2,8 mm

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.