Elektronika

Concept ZA7040 pánský holicí strojek

Značka: CONCEPT
5.0

Elegantní holicí strojek Concept ZA7040 pro muže si poradí úpravou obličeje i celého těla. Můžete zvolit délku strniště od 1,5 do 3,5 mm.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Concept ZA7040 pánský holicí strojek

50128616

Úvod

Usnadněte si péči o váš zevnějek s holicím strojkem Concept ZA7040. Je vhodný na mokré i suché holení obličeje i těla. Vyniká elegantním designem a díky kompaktnímu rozměru a nízké hmotnosti se s ním dobře pracuje. Je opatřen kvalitní Li-Ion baterií, takže vám během práce nebude překážet žádný kabel a můžete si jej vzít i všude tam, kde zrovna nemáte mít k dispozici zásuvku. Na jedno nabití vydrží až 45 minut a plného dobití dosáhnete za pouhou hodinu. Je voděodolný, takže ho můžete používat i ve sprše.

Concept ZA7040 pánský holicí strojek8

Oholí vás hladce a bez podráždění

S holicím strojkem Concept ZA7040 dosáhnete dokonale hladké tváře bez podráždění. Je osazen vysoce kvalitním nerezovým oboustranným břitem s ochranou proti pořezání, který je velice šetrný k pokožce a perfektně si poradí i s dlouhými a hustými vousy. Během holení břit používejte naplocho a holte proti směru růstu vousů. Je vhodný na suché i mokré holení s použitím pěny.

Elegantní strniště s délkou dle vaší chuti

Díky 3 hřebenovým nástavcům upravíte vaše vousy přesně do takové délky, která vám vyhovuje. V okamžiku vykouzlíte dokonalé a rovnoměrné strniště s délkou od 1,5 do 3,5 mm. Oboustranné břity dokáží jemně vytvarovat vaše vousy do přesných linií. Výsledkem je skvělý vzhled a dokonalý styl.

Concept ZA7040 pánský holicí strojek5

Hlavní vlastnosti:

  • holicí strojek pro muže
  • na obličej i tělo
  • pro mokré i suché holení
  • moderní a elegantní design
  • voděodolný

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.