Dentální hygiena

Concept Perfect Smile ZK4020 přístroj na mezizubní hygienu

Značka: CONCEPT
Produktová řada: Perfect Smile

Přístroj na mezizubní hygienu Concept ZK4020 skvěle doplní vaši každodenní péči o zuby a dásně. Dokonale vyčistí mezizubní prostory, odstraní zubní plak a namasíruje dásně.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Concept Perfect Smile ZK4020 přístroj na mezizubní hygienu

50128619

Úvod

Pokud si chcete dopřát nadstandartní péči o mezizubní prostory, skvěle vám poslouží Concept ZK4020, přístroj na mezizubní hygienu. Perfektně doplní vaši každodenní péči o dutinu ústní. Díky vysokému tlaku vody je výrazně efektivnější než běžné mezizubní kartáčky a dentální nitě. Dokonale vyčistí mezizubní prostory, odstraní zubní plak a namasíruje dásně. Pravidelným používáním výrazně snižuje riziko tvorby zubního kazu a kamene, zlepšuje celkový stav dásní a předchází vzniku zánětů. Snadno s ním vyčistíte i těžko přístupná místa. Je vhodný i pro péči o zubní korunky, implantáty, můstky a fixní rovnátka. Ústní sprcha vyniká moderním designem a kompaktním tvarem, díky kterému perfektně padne do ruky. Je vybaven kvalitní Li-Ion baterií, která se dobíjí pomocí bezdrátové indukční nabíječky.

Concept ZK4020 přístroj na mezizubní hygienu5

3 režimy čištění a vyměnitelné trysky

Model ZK4020 nabízí 3 režimy čištění: NORMAL pro běžnou péči o ústní dutinu; SOFT pro jemné čištění zubů a dásní a PULSE pro efektivní odstranění zbytků jídla a plaku. Díky LCD displeji budete vždy vědět, jaký režim máte právě zvolený. Součástí základního balení jsou 3 vyměnitelné trysky: NORMAL pomůže s odstraněním zbytků jídla a plaku v ústech; ORTHODONTICS pomůže s odstraněním nečistot v těžko přístupných místech v okolí rovnátek a TONGUE je speciální tryska pro čištění jazyka, která napomáhá k udržení svěžího dechu. Abyste zachovali vysokou míru efektivity čištění, doporučujeme hlavice každých 6 měsíců měnit.

Hlavní vlastnosti:

  • přístroj pro čištění mezizubních prostor
  • vhodný i pro péči o zubní korunky, implantáty, můstky a fixní rovnátka
  • pravidelné používání výrazně snižuje riziko vzniku zubního kazu a kamene
  • 3 režimy čištění
  • 3 typy trysek

Concept ZK4020 přístroj na mezizubní hygienu4


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.