Dentální hygiena

Concept Perfect Smile ZK4040 s UV sterilizátorem sonický zubní kartáček

Značka: CONCEPT
Produktová řada: Perfect Smile

Sonický zubní kartáček s UV sterilizátorem Concept Perfect Smile ZK4040 perfektně odstraní zubní plak a zároveň šetrně ošetří dásně.

1 399
Doprava zdarma

O produktu: Concept Perfect Smile ZK4040 s UV sterilizátorem sonický zubní kartáček

50128621

Úvod

Dopřejte si krásný a zářivý úsměv a zdravé dásně! Sonický zubní kartáček Concept ZK4040 přináší vysoce efektivní péči o zuby a dásně. Je uzpůsoben pro dospělý chrup a nabízí několikanásobně vyšší účinnost než při manuálním čištění. Sonické čištění zubů je vhodné prakticky pro každého, včetně osob s rovnátky, korunkami, fazetami a zubními náhradami. Je účinnější v čištění mezizubních prostor a mohou ho používat i osoby s citlivými zuby a dásněmi. Pravidelným používáním předchází tvorbě parodontózy a snižuje zarudnutí a krvácení dásní. Sonický kartáček ZK4040 pracuje na principu jemných ultrazvukových vibrací. Hlavice kartáčku vibruje rychlostí 38 000 kmitů za minutu, což je optimální rychlost pro perfektní odstranění zubního plaku a zároveň šetrné ošetření dásní. Rozpohybované štětiny kartáčku se lépe dostanou do mezizubních prostor a skvěle si poradí i se skvrnami na sklovině. Model ZK4040 vyniká moderním designem a kompaktním tvarem, díky kterému perfektně padne do ruky.

Concept Perfect Smile ZK4040 s UV sterilizátorem sonický zubní kartáček6

10 režimů čištění a vyměnitelné hlavice

Kartáček je vybaven 10 režimy čištění, které zahrnují péči o jazyk, bělení, klasické čištění, jemné čištění a masáž. Kartáček je vybaven paměťovou funkcí, díky které budete mít s každým novým čištěním automaticky nastavený režim, který jste použili naposledy. Součástí základního balení jsou dvě vyměnitelné kartáčové hlavice: Daily Clean pro každodenní čištění a Sensitive pro citlivé zuby a dásně. Díky systému nasazení Click-in hlavice vyměníte snadno a rychle jemným zacvaknutím. Kartáček je vybaven inteligentním časovačem, který vám pohlídá délku čištění. Je nastaven na 2 minuty, které pro čištění zubů doporučují zubní lékaři.

UV sterilizátor pro maximální hygienu

Součástí modelu ZK4040 je UV sterilizátor, který díky ultrafialovému světlu zlikviduje až 99,9 % bakterií na hlavici kartáčku a zabrání jejich dalšímu množení. Během několika minut budete mít svůj kartáček dokonale čistý a připravený k dalšímu použití.

Concept Perfect Smile ZK4040 s UV sterilizátorem sonický zubní kartáček4

Hlavní vlastnosti:

  • sonický zubní kartáček pro dospělé
  • několikanásobně účinnější než manuální čištění
  • 10 režimů čištění
  • chytrý časovač, paměťová funkce
  • UV sterilizátor zničí až 99,9 % bakterií

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.