Potraviny a nápoje

Kitl Syrob Červené ovoce Malina, Višeň, Černý rybíz dárkové balení 3x500 ml

Značka: KITL

Kitl Syrob Červené ovoce Malina, Višeň, Černý rybíz dárkové balení obsahuje 3 lahodné sirupy vhodné pro přípravu domácích limonád, koktejlů i dochucení dezertů.

469

Cena za 1 litr: 312,67 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Kitl Syrob Červené ovoce Malina, Višeň, Černý rybíz dárkové balení 3x500 ml

50122030

Úvod

Zdravé a poctivé sirupy z Jizerských hor. Kitl Syrob dárkové balení 3 x 500 ml obsahuje malinový, višňový a černorybízový sirup s vysokým podílem ovocné složky. Tento dárek je plný zdraví a navíc se může pyšnit originálním „novinovým" designem z přírodních materiálů.

Kitl Syrob Malinový 

Výborný, hustý a voňavý sirup z malinové šťávy a malinové dužniny vyráběný za studena pro zachování vitamínů a minerálů. Oblíbený dětmi a úžasný pro přípravu domácích limonád, koktejlů či na dochucení dezertů. Výborně chutná na palačinkách nebo zmrzlině.

Kitl Syrob Višňový 

Višňový sirup Kitl je vyrobený z višňové šťávy a višňové dužniny. Obsahuje vysoký podíl ovocné složky. Z višňového syrobu Kitl je možné připravit výborné koktejly, ale i domácí limonády nebo horké nápoje. 

Kitl Syrob Černý rybíz 

Kitl Syrob Černý rybíz se vyznačuje vysokým podílem ovocné složky. Plody černého rybízu obsahují velké množství přírodních rostlinných antioxidantů a také vitamínu C. Černorybízový sirup je vhodný pro přípravu domácích osvěžujících limonád, koktejlů i horkých nápojů. 


Složení

Višeň: cukr, višňový koncentrát (Prunus cerasus L., 12,5 %), višňová dužnina (Prunus cerasus L., 11,5 %), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, přírodní aroma. Malina: cukr, malinová dužnina (Rubus idaeus L., 10 %), malinový koncentrát (Rubus idaeus L., 8 %), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, přírodní malinové aroma. Č. rybíz: cukr, černorybízový koncentrát (Ribes nigrum L., 13 %), černorybízová dužnina (Ribes nigrum L., 6 %), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, aroma.


Použití

Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.


Upozornění

Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dní.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.