Elektronika

VTECH DM1212 dětská chůvička s projektorem

Značka: VTECH

Dětská chůvička Philips VTech DM1212 disponuje podsvíceným displejem, teploměrem a světelným projektorem hvězdné oblohy.

1 490
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 250 Kč.

O produktu: VTECH DM1212 dětská chůvička s projektorem

50128134

Úvod

Mějte své miminko pod neustálým dohledem, i když s ním zrovna nejste v jedné místnosti. Praktická pokročilá dětská chůvička VTech DM1212 vás virtuálně propojí, a to až na vzdálenost 460 metrů (v ideálních podmínkách). Disponuje přehledným podsvíceným displejem, skvělou kvalitou zvuku, vestavěným mikrofonem a inovativní funkcí pro uklidnění miminka – projekcí hvězdné oblohy.

Philips VTech DM1212 dětská chůvička s projektorem2

Dvě jednotky se skvělými funkcemi

Dětská jednotka s velmi citlivým mikrofonem a ovládáním hlasitosti umí přehrát 5 ukolébavek, a dokonce změřit teplotu v místnosti, abyste měla vždy přehled o kvalitě spánku svého děťátka. Disponuje skvělou funkcí projekce hvězdné oblohy, která díky kolísání intenzity světla bezpečně uklidní probuzené miminko. Rodičovská jednotka má podsvícený displej pro váš maximální přehled. Vestavěný mikrofon pro obousměrnou komunikaci vám umožní mluvit na dítě a uklidnit ho na dálku. Kromě ovládání hlasitosti můžete využít i tichý režim nebo vibrace. LED indikátor intenzity hluku vás upozorní, že je vaše děťátko vzhůru, i když máte rodičovskou jednotku zrovna v tichém režimu.

Hlavní vlastnosti:

  • technologie NEMO (čistý zvuk, bezpečné připojení)
  • nulové emise vln v pohotovostním režimu
  • 5 ukolébavek
  • obousměrná komunikace
  • teplotní čidlo
  • projekce hvězdné oblohy
  • LED indikátor hlasitosti hluku

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.