Ostatní příkrmy

Hami Mléčná kaše rýžová stracciatella 225 g

Značka: HAMI

Hami Mléčná kaše rýžová stracciatella 225 g pro kojence a malé děti od ukončeného 12. měsíce skvěle chutná a dobře se rozpouští.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Hami Mléčná kaše rýžová stracciatella 225 g

50125295

Úvod

Obilno-mléčná kaše pro kojence a malé děti od ukončeného 12. měsíce. Hami Mléčná kaše rýžová stracciatella 225 g je vyrobena z kvalitních a přísně kontrolovaných obilnin, které pro malé neposedy představují přirozený zdroj energie pro další den plný objevů. Obsahuje mléko přizpůsobené pro malá bříška + vitamín D a vápník pro normální vývoj kostí. Co ve složení kaše určitě nenajdete, to jsou konzervanty a umělá barviva, jak udává zákon o všech ostatních kaších s věkovým určením.

Hlavní vlastnosti:

  • přirozený zdroj energie
  • obsahuje vybrané a kontrolované obilniny
  • skvěle chutná a dobře se rozpouští!
  • již obsahuje pečlivě vybrané mléko
  • obsahuje vitamín D a vápník pro normální růst a vývoj kostí*
  • bez konzervantů a barviv*
  • neobsahuje lepek
  • kojenecká kvalita

Hami Mléčná kaše rýžová stracciatella 225 gaa


Složení

Rýžová mouka 42,7 %, sušené odtučněné mléko 22,9 %, demineralizovaná syrovátka (z mléka), kousky mléčné čokolády [(cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, přírodní vanilkové aroma), emulgátor (sójový lecitin)] 10 %, rostlinné oleje (palmový, řepkový, kokosový, slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové), emulgátor (sójový lecitin), cukr, přírodní aroma, minerální látky (uhličitan vápenatý, difosforečnan železitý, jodid draselný), maltodextrin - z brambor, vitaminy (kyselina L-askorbová - vit. C, DL-alfa-tokoferylacetát - vit. E, retinylacetát - vit. A, cholekalciferol - vit. D, D-biotin, thiamin mononitrát - vit. B1, pyridoxin hydrochlorid - vit. B6). Bez lepku. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny. Alergeny: mléko sója. Baleno v ochranné atmosféře.


Použití

  • Převařte kojeneckou vodu a ochlaďte ji na cca 50 °C.
  • Do talíře nebo misky nalijte 160 ml vody.
  • Za stálého míchání přidejte 4-5 polévkových lžic prášku (celkem 40 g) a důkladně zamíchejte. Hustotu kaše můžete podle potřeby upravit přidáním vody či prášku. Použijte vždy jen suchou lžíci.
  • Kaši podávejte dětem malou plastovou lžičkou.
  • Kaši podávejte jen čerstvou a připravujte ji vždy těsně před podáváním. Nedojedenou porci již znovu nepodávejte a zlikvidujte ji.
  • Obal vždy po každém použití pečlivě uzavřete a uchovávejte jej na suchém místě v pokojové teplotě (ne v chladničce, max. 25 °C). Obsah spotřebujte do 3-4 týdnů po otevření.

Upozornění

Potravina pro obilnou výživu. Obilný příkrm v prášku určený pro batolata a malé děti od ukončeného 12. měsíce. Potravina pro zvláštní výživu. Potravina má být součástí smíšené stravy dítěte a není náhradou mateřského ani kojeneckého mléka. Rozhodnutí o zahájení podávaní příkrmů by mělo být přijímáno jen na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy a farmacie a v závislosti na individuálních potřebách kojence. Dohlédněte na hygienu prvních zoubků. Pro zdraví kojenců je důležité dodržovat návod na přípravu a uvedená doporučení.

Důležité upozornění: Pro výživu kojenců je nejpřirozenější a nejvýhodnější stravou, zastoupením svých živin a jejich kvalitou, mateřské mléko. Světová zdravotnická organizace doporučuje výhradní kojení do 6 měsíců věku dítěte, a pokud je to možné, pokračovat v kojení až do dvou let dítěte.

*Dle požadavků legislativy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.