Doplněk stravy

NatureVia ImunoHelp 10 kapslí

Značka: NATUREVIA

NatureVia ImunoHelp obsahuje komplex vitaminů C a D3, rostlinných extraktů z echinacey, rakytníku, šípku a aceroly a organicky vázaného zinku k podpoře Vaší imunity.

79

Cena za 1 kus: 7,90 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: NatureVia ImunoHelp 10 kapslí

50127834

Úvod

S echinaceou, rakytníkem a vitaminy C a D3 pro zdravou imunitu. NatureVia ImunoHelp obsahuje komplex vitaminů C a D3, rostlinných extraktů z echinacey, rakytníku, šípku a aceroly a organicky vázaného zinku, které podporují imunitní systém během období zvýšeného výskytu chřipek a nachlazení. Rakytník, šípek a acerola jsou bohatým zdrojem přírodního vitaminu C a echinacea se tradičně užívá pro podporu imunity a zdraví dýchacích cest. Vitamin D a zinek jsou v přípravku v organické optimálně vstřebatelné formě.

Hlavní složky:

  • echinacea a šípek přispívají k normální funkci horních cest dýchacích
  • vitamin C příznivě ovlivňuje imunitní systém, chrání buňky před oxidativním stresem a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • vitamin D se zinkem napomáhají zdravé imunitě, zinek přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem
  • echinacea podporuje přirozenou obranyschopnost a dýchací systém
  • rakytník přispívá k přirozené obranyschopnosti organismu, napomáhá normálnímu trávení a normální činnosti kardiovaskulárního systému, příznivě působí při únavě a udržuje zdravou pokožku

Dávkování

Užívejte 1 kapsli denně s jídlem.


Složení

Vitamin C 250 mg (312 % DRHP), vitamin D3 (cholekalciferol 1200 IU) 30 µ (600 % DRHP), zinek 10 mg (100 % DRHP), Echinacea purpurea (Echinacea purpurea extrakt z celé rostliny 8:1 – 18,75 mg) 150 mg, rakytník řešetlákový (Hippophae rhamnoides extrakt plod 4:1 – 50 mg) 200 mg, šípek (Rosa canina extrakt plod 10:1 -5 mg) 50 mg, acerola (Malpighia glabra extrakt z plodu 4:1 -12,5 mg) 50 mg v jedné kapsli. DRHP ….. denní referenční hodnoty příjmu.

Kyselina askorbová, protispékavé látky (mikrokrystalická celulosa, stearát hořečnatý), extrakty Echinacea purpurea, rakytník, šípek a acerola, citrát zinečnatý, cholekalciferol, hydroxypropylmethylcelulóza (rostlinná kapsle).


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Lze užívat během těhotenství a kojení. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Bez lepku, laktózy, barviv a konzervantů. Vhodné pro vegany.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.