Elektronika

Angelcare AC027 Monitor pohybu dechu

Značka: ANGELCARE

Angelcare AC027 Monitor pohybu dechu je podložka s citlivým bezdrátovým senzorem, která se vkládá pod matraci. Pokud nezaznamená žádný pohyb je spuštěn alarm.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Angelcare AC027 Monitor pohybu dechu

50128919

Úvod

Citlivý strážce, který sleduje sebemenší pohyby dítěte během jeho spánku. Angelcare AC027 Monitor pohybu dechu je podložka s citlivým senzorem, která se vkládá pod matraci. Bezdrátový snímač pohybu monitoruje pravidelný dech dítěte a komunikuje s mateřskou jednotkou. Pokud po 15 vteřinách nezaznamená žádný pohyb ozve se pípnutí, které se pokusí dítě probudit a po 20 sekundách je spuštěn alarm. Angelcare AC027 pracuje samostatně nebo je vhodným rozšířením pro monitor AC527 nebo AC327, zvláště pokud potřebujete sledovat 2 malé děti nebo dvojčata.

Hlavní vlastnosti:

  • citlivý senzor sleduje sebemenší pohyby dítěte
  • sleduje pohyby po celém povrchu matrace
  • pokud není zaznamenán pohyb rodičovská jednotka spustí alarm
  • bezdrátová detekce pohybu
  • dosah až 20 m
  • rozměr 16x16 cm


Použití

Senzorová podložka funguje se standardními matracemi – s pružinovou matrací a pěnovými matracemi, kromě paměťové pěny (částečné nebo plné), matrací s dutým rámem a vodních lůžek. Pokud postýlka nemá pevný, zcela rovný povrch, vložte mezi dno postýlky a podložku senzoru tvrdou desku, aby byla zajištěna správná funkce. Podpůrná deska (překližka, lamino) musí být větší než senzor (nejméně 30 x 30 cm, tloušťka 6 mm). Pevná podpůrná deska udržuje konstantní tlak na celou senzorovou podložku, což umožňuje detekovat pohyby dítěte, i když leží na okraji postýlky.

Zdroje napájení

  • Rodičovská jednotka: 2 AAA dobíjecí baterie a adaptéry 100-240 V AC / 5 V DC 0,6 A
  • Snímací podložka: 1 baterie CR baterie CR 2450 3 V pro bezdrátovou snímací podložku (je možné použít i nabíjecí baterie)

O značce

Značka Angelcare je jedničkou v kategorii monitoru pohybu dechu na světě a vychází z 21 let zkušeností s technologií monitorování pohybu. Spolehlivá a důvěryhodná technologie je nabízí snadné a intuitivní ovládání.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.