Doplněk stravy

Barny´s Koenzym Q10 Dual 60 mg limitovaná edice 30+30 kapslí

Značka: BARNY´S

Obsahuje vysoce kvalitní japonský koenzym KanekaQ10 v kombinaci s mikročásticemi koenzymu Q10, které jsou snadněji vstřebatelné. Limitovaná edice za výhodnou cenu!

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Barny´s Koenzym Q10 Dual 60 mg limitovaná edice 30+30 kapslí

50055570

Úvod

Koenzym Q10 je látka, která se přirozeně nachází v lidském organismu a je důležitý pro každou tělesnou buňku, pro každý sval, zejména ten nejvíce namáhaný – srdce. S věkem však jeho produkce klesá. Doplňování koenzymu Q10 ze stravy i doplňků stravy naráží na jeho obtížnou vstřebatelnost. Barny´s Koenzym Q10 Dual obsahuje vysoce kvalitní japonský koenzym KanekaQ10 v kombinaci s mikročásticemi koenzymu Q10, které jsou snadněji vstřebatelné. Limitovaná edice za výhodnou cenu!

Koenzym KanekaQ10

Koenzymu Q10 od japonské značky Kaneka je strukturou velmi podobný lidskému koenzymu Q10. Pro ještě vyšší vstřebatelnost obsahuje i mikronizovanou formu koenzymu Q10. Koenzym KanekaQ10 je fermentován z přírodního droždí na rozdíl od mnoha jiných výrobců, kteří koenzym Q10 získávají z bakterií tabákových derivátů. Firma Kaneka věří tomu, že koenzym Q10 musí být vyráběný z čistých naturálních ingrediencí, aby byl totožný s lidskou podobou koenzymu Q10.

Duální forma koenzymu Q10 = 2 fáze účinku

  • Fáze 1 – rychlé vstřebávání koenzymu Q10 do buněk – koenzym Q10 ve formě mikročástic
  • Fáze 2 – pozvolný, stabilní přísun koenzymu Q10 – klasická forma koenzymu Q10

Hlavní vlastnosti:

  • koenzym KanekaQ10 vyrobený fermentací je podobný koenzymu Q10 produkovanému lidským organismem
  • obsahuje 1 % koenzymu Q10 ve formě mikročástic s vysokou vstřebatelností
  • v měkkých želatinových kapslí s olejem pro vyšší účinnost

Dávkování

Dle nejnovějších vědeckých poznatků doporučujeme u dospělých užívat 1 kapsli denně


Složení

1 kapsle 0,7 g: Triacylglyceroly se středně dlouhým řetězcem, olej ze sójových bobů, želatina, koenzym Q10, glycerol – stabilizátor, oxidy železa – barvivo. Alergeny: sója. Aktivní látky: 59,4 mg koenzymu KanekaQ10™, 0,6 mg koenzymu Q10 ve formě mikročástic.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.