Kosmetika

Eucerin Dermocapillaire pH5 Šampon na vlasy pro citlivou pokožku duopack 2x250 ml

Značka: EUCERIN
Produktová řada: DermoCapillaire

Eucerin Dermocapillaire pH5 Šampon na vlasy pro citlivou pokožku pomáhá zklidňovat vlasovou pokožku a obnovuje její přirozenou rovnováhu.

NAVÍC Eucerin dárkový set zdarma BONUS 2024 Při nákupu libovolného produktů značky Eucerin v minimální hodnotě 850 Kč získáte NAVÍC Eucerin dárkový set zdarma BONUS 2024 za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na vánoční balíčky a duopacky. Akce platí do 31. 05. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Eucerin Dermocapillaire pH5 Šampon na vlasy pro citlivou pokožku duopack 2x250 ml

50129615

Úvod

Eucerin Dermocapillaire pH5 Šampon na vlasy pro citlivou pokožku zklidňuje vlasovou pokožku a obnovuje její přirozenou rovnováhu. Pomáhá udržovat přirozené mírně kyselé pH pokožky, které ji chrání před škodlivými vlivy z okolního prostředí. Navrací vlasům přirozený lesk a pružnost

Výsledek: 

  • obnovuje optimální rovnováhu vlasové pokožky 
  • předchází podráždění a vysoušení 
  • dodává vlasům lesk a pružnost 

Složení

Šampon je obohacen o citrátový pufr pH5 a díky svému šetrnému složení je vhodný i pro citlivou pokožku – ani při každodenním použití nedochází k jejímu podráždění a vzniku alergických reakcí. 


Použití

Aplikujte každý den nebo podle potřeby. Jemně vmasírujte do pokožky hlavy i do vlasů od kořínků ke konečkům, aby vznikla jemná pěna. Poté nechte chvíli působit a důkladně opláchněte čistou vodou.  


Upozornění

Vyhněte se kontaktu s očním okolím. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.