Doplněk stravy

BILEGRIA INUMA bylinný sirup 200 ml

Značka: BILEGRIA

BILEGRIA INUMA bylinný sirup 200 ml obsahuje komplex bylin – echinaceu, rakytník, jitrocel a kopřivu, které podporují imunitní systém.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: BILEGRIA INUMA bylinný sirup 200 ml

50127208

Úvod

Sirup s bylinkami na podporu přirozené obranyschopnosti. BILEGRIA INUMA bylinný sirup 200 ml je manufakturně vyrobený tradičním způsobem z vodného extraktu bylin a byl inspirován recepturou lidové léčitelky MUDr. Boženy Kamenické z Radnic. Obsahuje komplex bylin – echinaceu, rakytník, jitrocel a kopřivu, které podporují imunitní systém. Rakytník a jitrocel navíc přispívají k dobrému trávení.

Hlavní vlastnosti:

  • echinacela, rakytník, jitrocel a kopřiva podporují imunitní systém
  • rakytník, jitrocel podporují normální trávení
  • kopřiva podporuje energii a vitalitu

Dávkování

2-3 polévkové lžíce denně. Před upotřebením protřepejte! Sediment je přírodního původu, není závadou.


Složení

100 g sirupu obsahuje: cukr 56 g, vodný extrakt z bylin 38,4 g, rakytníkovou šťávu z ČR BIO 5,6 g, konzervant: sorban draselný. Byliny: ehinacea – třapatka nachová, kopřiva, rakytník, jitrocel, měsíček.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro těhotné ženy a děti do 1 roku! Ukládejte mimo dosah dětí!  Nevhodné pro diabetiky! Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Po otevření uchovávejte v chladu a temnu, spotřebujte do 20 dnů. Nevystavujte slunečnímu světlu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.