Ostatní

Tangle Teezer Scalp Brush Mint masážní exfoliační kartáč na pokožku hlavy 1 ks

Tangle Teezer Scalp Brush Mint masíruje pokožku hlavy a odstraňuje z ní odumřelé buňky a usazeniny z vlasových přípravků. Ergonomický tvar padne do každé ruky.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Tangle Teezer Scalp Brush Mint masážní exfoliační kartáč na pokožku hlavy 1 ks

50128440

Úvod

Užijte si zdravou pokožku hlavy. Tangle Teezer Scalp Brush Mint spojuje příjemnou masáž hlavy s exfoliací znečištěné vlasové pokožky. Speciálně zakřivený tvar kartáče snadno padne do každé ruky a díky hrubému povrchu nevyklouzne ani ve sprše. Krátké pevnější zuby na okraji stimulují pokožku a masírují tlakové body, zatímco dlouhé pružné zuby odstraňují znečištění vlasové pokožky, odumřelé buňky a usazeniny z vlasových přípravků. Při pravidelném používání se Vám vlasy odvděčí krásným a bohatým vzhledem. Masážní a exfoliační hřeben lze použít na suché i mokré vlasy

Výsledek:

  • příjemně masíruje pokožku hlavy a pomáhá uvolnit napětí
  • odstraňuje z vlasové pokožky odumřelé buňky a usazeniny z vlasových přípravků
  • udržuje zdravou pokožku hlavy

Tangle teezer Scalp Brush Mint masážní exfoliační kartáč na pokožku hlavy 1 ks3


Použití

Vsuňte prsty do zaoblení kartáče a masírujte s ním pokožku hlavy po dobu 3 minut. Pro exfoliaci masírujte krouživými pohyby, nebo tahem od čela až po zátylek hlavy. Pro aktivaci tlakových bodů na pokožce hlavy na kartáč při masáži jemně tlačte. Experimentujte s různým tlakem na kartáč. Okamžitě budete mít pocit, že pokožka hlavy je zdravá, a při pravidelném používání budou vaše vlasy hustší a ještě krásnější!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.