Kosmetika

ATTITUDE 100% minerální ochranná tyčinka na celé tělo Tropical SPF30 85 g

Značka: ATTITUDE

ATTITUDE 100% minerální ochranná tyčinka na celé tělo Tropical SPF30 chrání pokožku před slunečním zářením a pečuje o ni.

429
Ušetříte 12%

Původní cena:  489 Kč  ·  sleva 60 Kč

Nejnižší cena před slevou: 569 Kč

Doprava zdarma

O produktu: ATTITUDE 100% minerální ochranná tyčinka na celé tělo Tropical SPF30 85 g

50128481

Úvod

ATTITUDE 100% minerální ochranná tyčinka na celé tělo Tropical SPF30 chrání pokožku před slunečním zářením a pečuje o ni. Díky praktickému způsobu aplikace tyčinkou se není třeba krému dotýkat. Vaše ruce tak zůstanou čisté a krému se při aplikace daleko méně vypotřebuje. Tyčinka má navíc kompletně bezplastový obal, který zbytečně nezatěžuje životní prostředí a je zcela rozložitelný. S přírodní vůní Tropical, která provoní pokožku letními exotickými tóny.

Výsledek:

  • chrání pokožku před UVA i UVB zářením
  • zanechává pokožku chráněnou a hydratovanou
  • obsahuje výhradně biologicky rozložitelné složky

Složení

Olivový, kokosový olej a bambucké máslo.


Použití

Doporučujeme aplikovat 15 minut před pobytem na slunci a opakovat každé 2 hodiny, zvláště po koupání a osušení ručníkem nebo při nadměrném pocení. 


Upozornění

Vy ani Vaše děti nepobývejte na slunci příliš dlouho a obzvláště se jeho paprskům vyhněte mezi 11. a 15. hodinou. Chraňte se před slunečním zářením oblečením, pokrývkou hlavy a slunečními brýlemi. Ani prostředky s vysokým OF totiž neposkytují 100% ochranu před UV paprsky. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko. 

Filozofie značky ATTITUDE

Za značkou ATTITUDE stojí skupina mladých rodičů, kteří věří, že změna přístupu k výrobě dnešních produktů je cestou k lepší budoucnosti. Jejich práce je řízena především jejich vlastními potřebami a potřebami jejich blízkých a přátel. Mají za cíl žít uvědoměle vzhledem ke zdraví nás všech a životnímu prostředí a zabývat se jen tím, co je skutečně důležité.

Pro výrobky ATTITUDE platí:

  • Obsahují pouze složky šetrné k lidskému zdraví, a to bez kompromisů. Všechny produkty jsou šetrné a přírodní, to znamená, že jsou vyráběny výhradně z rostlinných a minerálních zdrojů.
  • EcoLogo certifikace – všechny přípravky jsou přátelské k životnímu prostředí. Pro výrobu produktů jsou použity 100% obnovitelné zdroje energie a jsou balené do recyklovatelných obalů. Výrobce vysazuje stromy, aby snížil produkci skleníkových plynů. Produkty neobsahují živočišné složky – vhodné pro vegany.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.