Péče o dítě

LOVI Dvoufázová elektrická odsávačka Prolaktis 3D SOFT

Značka: LOVI

Odsávačka mléka LOVI Prolaktis 3D s režimem stimulace a intenzivního sání, je nepostradatelným pomocníkem kojících maminek.

2 990
Doprava zdarma

O produktu: LOVI Dvoufázová elektrická odsávačka Prolaktis 3D SOFT

50129510

Úvod

Odsávačka mléka je nepostradatelným pomocníkem pro každou kojící maminku. Ulevuje prsům při nadbytečné tvorbě mléka, pomáhá stimulovat tvorbu mléka při jeho nedostatku. Dvoufázová elektronická odsávačka mateřského mléka LOVI Prolaktis 3D simuluje přirozený proces sání dítětem. Je efektivní, jemná a citlivá. Umožňuje bezbolestné, pohodlné a rychlé odsávání mléka. Její výhody oceníte zejména při častém odsávání i při vzniklých problémech například při mléčných návalech nebo poraněných bradavkách. Odsávačka mléka jevhodná pro maminky, které ví, že může nastat situace, ve které budou potřebovat pomoc při kojení. Například aby si udržely laktaci, umožnily partnerovi větší zapojení do péče o miminko nebo třeba mohly jít ven, sportovat či cestovat. Nevzdávejte své plány ani v období kojení!

LOVI Dvoufázová elektrická odsávačka Prolaktis 3D SOFT8

Pokročilá 3D technologie odsávání a dvoufázový rytmus sání

Měkká silikonová vložka současně masíruje, stlačuje bradavku i odsává mléko. Technologicky vyspělý silikonový nástavec využívá celý svůj povrch, a tak velmi těsně obejme prsní bradavku. Díky tomu je schopen perfektně napodobit proces sání miminkem. Odsávačka pracuje ve dvoufázovém rytmu, který odpovídá přirozenému sání dítěte při kojení. Fáze stimulace napodobuje rychlé sací pohyby miminka, které povzbuzují produkci a tok mléka. Fáze hlubokého sání simuluje volnější sání. Mléko již volně teče, pomalu se stává hustším a tempo sání se zpomaluje. Kombinací dvou fází odsávání odsajete více mléka v kratším čase. Díky speciální technologii dokáže během 10 minut odsát až 100 ml mléka. Podle potřeby si můžete nastavit 9 úrovní výkonu v každé ze dvou fází odsávání.

Diskrétní odsávání kdekoli a kdykoli

Vestavěná dobíjecí baterie poskytuje 3 odsávací relace na jedno nabití, lze také dobít přes USB kabel například z powerbanky, což umožňuje pohodlné odsávání na cestách, na návstěvě nebo v práci. Jelikož je odsávačka velmi tichá, není problém ji použít ani v noci nebo když zrovna děťátko spí. Součástí balení je stylový batůžek, ve kterém můžete odsávačku nejen skladovat, ale také pohodlně a diskrétně nosit.

LOVI Dvoufázová elektrická odsávačka Prolaktis 3D SOFT9

Hlavní vlastnosti:

  • pokročilá 3D technologie odsávání
  • odsává mléko v přirozeném, dvoufázovém rytmu
  • až 100 ml během 10 minut
  • jednoduché složení, použití i údržba
  • praktický batůžek

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.