Péče o dítě

LOVI Stardust Dudlík silikonový dynamický 6–18m 2 ks

Značka: LOVI

Symetrický dudlík v originálním a moderním designu pro děti 6-18 měsíců. LOVI Stardust Dudlík silikonový dynamický se prodlužuje a smršťuje v závislosti na rytmu sání dítěte.

165
Ušetříte 6%

Původní cena:  175 Kč  ·  sleva 10 Kč

Nejnižší cena před slevou: 175 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: LOVI Stardust Dudlík silikonový dynamický 6–18m 2 ks

50129503

Úvod

Symetrický dudlík v jedinečné, designově nepřehlédnutelné kolekci Stardust je vhodný pro děti od ukončeného 6. měsíce. LOVI silikonový dynamický dudlík byl vytvořen ve spolupráci s neurologopedy s cílem zajistit přirozený vývoj zubního patra, zubů a dásní dítěte. Jeho vykrojený štítek nebrání dítěti volně dýchat nosem. Otvory ve štítku umožňují cirkulaci vzduchu, nedovolí hromadění slin za štítkem a tím předcházejí podráždění citlivé pokožky na dětské pusince. 

LOVI Stardust Dudlík silikonový dynamický 0–3m 2 ks8

Dynamický dudlík LOVI nekazí techniku kojení

Dynamická gumička dudlíků LOVI je vyrobena z nestejnorodých vrstev silikonu, takže se prodlužuje a smršťuje v závislosti na rytmu sání dítěte. Její symetrický tvar připomíná matčinu bradavku. Velmi dobře odvzdušňuje a nedeformuje zubní patro dítěte, zabraňuje reflexu kousání do dudlíku a umožňuje přirozené polykání slin. Tvar gumičky také umožňuje vložení dudlíku do úst dítěte libovolným způsobem (nemá určenou vrchní a spodní stranu).

Hlavní vlastnosti:

  • dudlík pro děti od 6 do 18 měsíců
  • nenarušuje přirozený sací reflex
  • zabraňuje vzniku zlozvyku kousání do dudlíku
  • nebrání volnému dýchání nosem a polykání slin
  • neobsahuje BPA

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.