Kosmetika

ISISPHARMA GLYCO-A MEDIUM Peeling 10% noční krém 30 ml

Značka: ISISPHARMA
Produktová řada: GLYCO-A

ISISPHARMA GLYCO-A MEDIUM Peeling 10% noční krém s kyselinou glykolovou vyhlazuje a zmatňuje povrch pleti. Zjemňuje vrásky, redukuje pigmentové skvrny a projasňuje.

849
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: ISISPHARMA GLYCO-A MEDIUM Peeling 10% noční krém 30 ml

50126683

Úvod

Dejte své pleti druhou šanci! ISISPHARMA GLYCO-A MEDIUM Peeling 10% noční krém pomáhá vyhladit, zjemnit a rozjasnit pokožku! Obsahuje kyselinu glykolovou, která je nejúčinnější z takzvaných ovocných kyselin (AHA). Díky exfoliačním vlastnostem pomáhá odstraňovat odumřelé buňky a vyhlazovat povrch pleti. Omezuje také nadbytečný maz a stimuluje tvorbu kolagenu. GLYCO-A MEDIUM obsahuje AHA v koncentraci, která je ještě vhodná pro domácí péči o pokožku a poskytuje perfektní rovnováhu mezi tolerancí a účinností.

Jak GLYCO-A MEDIUM Peeling 10% působí?

Při pravidelném používání odstraňuje nadměrnou rohovou vrstvu pokožky a redukuje první známky jejího stárnutí jako jsou jemné vrásky a pigmentové skvrny. Redukuje zvýšenou tvorbu mazu u lesknoucí se pleti, zmenšuje velikost pórů a celkově koriguje vzhled pokožky. Krém je obzvláště vhodný ke zlepšení stavu mastné pokožky a pokožky s tendencí ke vzniku akné po 20. roce věku.

Výsledek

  • vyhlazuje a zmatňuje povrch pokožky*
  • redukuje vrásky a jemné linky*
  • barevně sjednocuje a projasňuje pokožku*
  • snižuje tvorbu kožního mazu**
  • redukuje a čistí póry

Použití

GLYCO-A MEDIUM Peeling 10% je vhodný pro všechny typy pleti. U normální nebo suché pleti je vhodná kombinace s hydratačním nebo promašťujícím krémem. Krém je je určený pro dospělé, mohou jej používat děti od 12 let.

Jak GLYCO-A MEDIUM Peeling 10% používat?

Přípravek používejte na očištěnou a důkladně osušenou pokožku. Zpočátku 2x týdně a pouze večer. Krém lze nechat působit přes noc, pokud však máte pocit, že vaše pleť reaguje na peeling citlivě, naneste po 30 minutách obnovující krém po peelingu GLYCO-A Post Peeling. Je-li přípravek dobře snášen můžete se přejít k aplikaci 3x týdně. Následující ráno použijte GLYCO-A Post Peeling a přes den chraňte pokožku před sluncem krémem s SPF 50+. Před aplikací nepoužívejte přípravky obsahující mýdlo! Alkalické prostředí (vysoké pH) ruší působení aktivní látky!


Upozornění

Při aplikaci se vyhněte očnímu okolí a kontaktu krému s očima a se sliznicemi. Protože se jedná o přípravek s vyšší koncentrací aktivní látky, mohou se zejména zpočátku objevit lehce štiplavé pocity. Ty často během krátké doby zmizí. Současně dochází k jemnému olupování pokožky, která se tím vyhlazuje.


O značce

ISISPHARMA je francouzská dermatologická kosmetika, jejíž cílem je vytvářet dostupnou, účinnou a transparentní péči ve spolupráci s odborníky. Již více než 30 let zkoumají přirozené mechanismy a poruchy pokožky, s cílem zachovat a obnovit její přirozenou rovnováhu a krásu. Laboratoře reagují na potřeby klientů a ve spolupráci se zdravotníky se snaží vyvíjet dermatologická řešení, která přinášejí skutečné výsledky. Klinicky ověřená účinnost produktů respektuje všechny typy pleti včetně té nejcitlivější.

* Studie provedená na 20 dobrovolnících. Aplikováno 1x denně, večer, po dobu 28 dní. Vlastní testování dobrovolníků. ** Měření účinku regulace kožního mazu na 22 dobrovolnících po dobu 28 dní pomocí přístroje Sebumeter® SM 810 pro analýzu kožního mazu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.