Kosmetika

La Roche-Posay Fyziologický odličovací gel 195 ml

La RochePosay Fyziologický odličovací gel zbavuje pleť nečistot velmi šetrně a zároveň poskytuje zklidnění. Jemně odlíčí i oční make-up a není nutné jej oplachovat.

Akce 3 za 2 Při nákupu 3 produktů značky La Roche-Posay v libovolné kombinaci získáte nejlevnější produkt za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: La Roche-Posay Fyziologický odličovací gel 195 ml

50090180

Úvod

Svěží, lehký gel, který zbavuje pleť nečistot velmi šetrně a zároveň poskytuje zklidnění. La RochePosay Fyziologický odličovací gel 195 ml respektuje fyziologickou rovnováhu pleti a je vhodný ke každodenní hygieně i citlivé pleti. Odličuje make-up bez zbytečného tření a můžete jej použít i v okolí očí. Není nutné jej oplachovat. 

Výsledek:

  • vytvořeno pro citlivou pleť
  • respektuje fyziologickou rovnováhu pleti
  • odstraní make-up bez zbytečného tření
  • šetrně odličuje i okolí očí
  • bez oplachování

Složení

Termální voda z La Roche-Posay má zklidňující a zvláčňující vlastnosti, navíc je přirozeně bohatá na selen, který má antioxidační vlastnosti; kyselina hyaluronová. Přípravek neobsahuje alkohol a má fyziologické pH.


Použití

Aplikujte konečky prstů nebo pomocí vatového tamponu na vlhký obličej, poté jemně setřete. Můžete, ale nemusíte, opláchnout vodou. Následně aplikujte Termální vodu z La Roche-Posay.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.